Anunțul tragic făcut de prietenii actorului Jeremy Renner. Ce se întâmplă cu starul de cinema

Actorul Jeremy Renner a revenit acasă după două săptămâni petrecute în spital. Din păcate, prietenii actorului spun că recuperarea lui va dura ani, iar starea sa este mult mai gravă decât își închipuie oricine.

Anunțul tragic făcut de prietenii actorului Jeremy Renner
Anunțul tragic făcut de prietenii actorului Jeremy Renner

Jeremy Renner ajuta un membru al familiei a cărui mașină s-a stricat chiar lângă conacul său din Lake Tahoe, în prima zi a anului, când un plug de zăpadă a trecut peste el. „Jeremy este conștient de faptul că aproape a murit acolo”, a declarat o sursă pentru radaronline.  

În urma accidentului, acesta a suferit un traumatism toracic, leziuni la picioare și s-a aflat în stare critică, dar stabilă, după mai multe intervenții chirurgicale.

Chiar dacă marți, 17 ianuarie, actorul a revenit acasă, recuperarea îndrăgitului star de cinema ar putea dura ani. Starea lui de sănătate este „mult mai gravă decât își închipuie oricine”, au precizat prietenii lui Jeremy Renner.

Jeremy Renner „aproape a murit”

Surse apropiate actorului susțin că rănile lui Renner sunt grave și că a „pierdut atât de mult sânge” încât „aproape a murit” în timp ce aștepta sosirea paramedicilor.

„Partea dreaptă a pieptului i-a fost zdrobită efectiv, iar toracele superior, distrus. De asemenea, a avut o rană gravă la cap care sângera, dar și la picior”, a spus o sursă, pentru Radar Online, potrivit filmnow.  

„Jeremy avea dureri foarte mari și dificultăți de respirație. Știa că este într-o stare gravă și că s-ar putea să nu supraviețuiască”, a adăugat aceasta.

 „Cine îl cunoaște pe Jeremy știe că el este un luptător”

Leziunile pe care starul de la Hollywood le-a suferit la piept au fost atât de grave încât „medicii i l-au reconstruit prin intervenție chirurgicală”, a mai precizat sursa celor de la radaronline.

„Până acum, a suferit două operații și probabil că va avea nevoie de mai multe, în săptămânile următoare, la picior. Chirurgii au ales să facă intervențiile la distanță, pentru a lăsa timp ca procesul natural de vindecare a corpului să se declanșeze”, a adăugat aceasta.

Săptămâna trecută, sora actorului a declarat pentru People că Jeremy lucrează din greu pentru a se reface, cu terapie la spital. „Cine îl cunoaște pe Jeremy știe că el este un luptător”, a spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg