Actorul Jeremy Renner, în stare critică. A fost rănit în timp ce dădea zăpada

Celebrul actor Jeremy Renner (51 de ani) a fost internat în spital, în stare critică. El a suferit un accident bizar, în timp ce curăța zăpada cu ajutorul unui plug industrial, duminică, la moșia lui din munții Sierra Nevada. 

Jeremy Renner a fost internat în stare gravă la spital (Foto: Getty Images)
Jeremy Renner a fost internat în stare gravă la spital (Foto: Getty Images)

Citește și: Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut actor de comedie, din Marea Britanie

A fost transportat la spital cu ajutorul unei aeronave

Actorul se află astăzi într-o stare „critică, dar stabilă”, potrivit agentului său. Starul Marvel deține o serie de pluguri de zăpadă pe care le folosește pentru a curăța drumul său privat, precum și drumurile și potecile din zona fermei sale.

Jeremy Renner, care a fost nominalizat de două ori la Oscar, s-a plâns de ninsoarea abundentă din ultimele zile, cauzată de furtunile de zăpadă fără precedent care au cuprins SUA. Agentul său nu a dezvăluit cum a reușit să se rănească atât de grav, descriind întâmplarea drept un „accident cauzat de vremea rea ”, adăugând că actorul primește „îngrijire excelentă” și familia lui este alături de el.  

Vezi și: Actorul Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023. Cu ce staruri se va duela pentru trofeu

Duminică dimineața, șerifului din Washoe a fost chemat la reședința lui Renner. Ofițerul de informații publice Kristin Vietti a declarat: „La sosire, agenții s-au coordonat cu pompierii de la Truckee Meadows Fire Protection District și cu paramedicii de la REMSA Health pentru a aranja transportul medical al lui Jeremy Renner, cu ajutorul unei aeronave, către un spital din zonă”.

La fața locului se efectuează în prezent cercetări, pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul. Doar Jeremy Renner a fost rănit, au mai spus autoritățile, conform Daily Mail.

Jeremy Renner are casa într-o zonă montană izolată

Renner s-a plâns de zăpada abundentă din ultimele zile (Foto: Instagram)
Renner s-a plâns de zăpada abundentă din ultimele zile (Foto: Instagram)

5 metri de zăpadă au căzut în noaptea dintre ani, iar Renner a comentat despre cantitatea uriașă de nea care a cuprins ferma sa:  „Zăpezile din Lacul Tahoe nu sunt de glumă”. Casa lui se află într-o zonă muntoasă izolată, iar el a distribuit numeroase fotografii pe rețelele de sociale, care arată că zăpada i-a învelit mașinile și chiar a ajuns la ferestrele de la primul etaj al casei sale. 

În trecut, Renner a povestit, de asemenea, în mod deschis despre cum își petrece adesea timpul lucrând cu departamentele locale de pompieri, ajutându-le echipele și chiar și-a cumpărat o mașină de pompieri de rezervă: „Lucrez cu pompierii și îi admir. Am învățat multe de la ei”.

Iată și: Apariție rară. Ashton Kutcher, alături de fratele său geamăn. De ce boală cruntă suferă acesta

Renner a trecut printr-un divorț scandalos

Jeremy Renner are o avere de 80 milioane de dolari și a fost nominalizat la Oscar de două ori. Este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Hawkeye în universul Marvel "Avengers", Aaron Cross în "The Bourne Legacy" și William Brandt în filmele "Mission Impossible". El are o fetiță pe nume Ava, în vârstă de 9 ani, din relația cu fosta lui soție, Sonni Pacheco (32 de ani)

Te-ar putea interesa și: George Burcea, în lacrimi! Ce l-a dezamăgit pe celebrul actor la producția „Wednesday”

Renner și Pacheco s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit mai târziu în acel an, divorțul lor fiind finalizat în 2015. Despărțirea lor a ținut primele pagini ale ziarelor, după ce Pacheco a formulat o serie de acuzații grave la adresa actorului Hawkeye, pe fondul bătăliei pentru custodia fiicei lor.

În 2019, Pacheco a declarat în documentele depuse în instanța din Los Angeles că Renner a amenințat că o va împușca și că apoi se va sinucide, a raportat TMZ. Ea a susținut că actorul a fost abuziv verbal față de ea și a avut probleme cu abuzul de droguri, ceea ce Renner a negat ulterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net