Au rămas doar silicoanele de ea! Tori Spelling a slăbit enorm după divorț

Tori Spelling (51 de ani) a slăbit enorm în ultima vreme. Inițial, fanii ei au crezut că de vină a fost divorțul dureros de Dean McDermott, după 18 ani de mariaj. Cu toate acestea, Donna din „Beverly Hills” 90210 a recunoscut recent că a folosit deja celebrul Ozempic.

Tori Spelling, în costum de baie de culoare verde neon. Iulie 2024
Tori Spelling a fost surprinsă recent în costum de baie (Foto: Profimedia)

Acest medicament destinat bolnavilor de diabet a ajuns să fie utilizat de foarte multe vedete de la Hollywood. „Am încercat Ozempic și nu a funcționat prea bine pentru mine. Așa că am mers pe Mounjaro, care a făcut șmecheria și chiar am slăbit”, a explicat Tori Spelling, în podcastul ei intitulat misSPELLING. Mounjaro este o marcă de tirzepatidă, care este, de asemenea, utilizată pentru a reduce pofta de mâncare la pacienții cu diabet. Spelling afirma că acum că „toată lumea recunoaște” că ia medicamente pentru slăbit, ea nu se mai simte „rușinată” să-și împărtășească experiența.

Tori Spelling are 5 copii

Tori Spelling, într-o rochie roșie cu flori
Așa arăta Tori Spelling în urmă cu mai mulți ani (Foto: Profimedia)

Tory Spelling a fost surprinsă zilele trecute la plajă, în Malibu, într-un costum de baie de culoare verde neon. Vedeta a ajuns atât de slabă încât i se văd coastele. Tori Spelling este mama a cinci copii, Liam (17 ani), Stella (16 ani), Hattie (12 ani), Finn (11 ani) și Beau (7 ani).

După ce s-a despărțit de Dean, ea s-a mutat cu chirie alături de cei mici. În urmă cu câteva luni, Spelling a declarat că mariajul ei nu a mai fost la fel după ce a devenit mamă și că partenerul ei de viață și-a schimbat comportamentul față de ea. „Cu mare tristețe și cu durere în suflet, după 18 ani împreună și 5 copii minunați, Tori și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie!”, a anunțat Dean McDermott în iunie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
image
actualitate.net
image
actualitate.net