Bătaie reală, cu Tom Hardy! Imagini spectaculoase cu actorul când „mătură” podelele cu oponenții săi

Ultima actualizare:

Cunoscutul actor Tom Hardy a luat prin surprindere participanții și asistența unei competiții de arte marțiale, în acest weekend, în Marea Britanie.

Superstarul a împlinit 45 de ani, pe 15 septembrie, și puțini cunosc faptul că acesta deține centura albastră în jiu-jitsu, un stil nipon de arte marțiale.

Tom Hardy are centura albastră în jiu-jitsu

Nimeni nu se aștepta ca la „UMAC - Campionatul suprem de arte marțiale”, desfășurat la Milton Keynes, în Anglia, să aibă parte de o asemenea surpriză.

Surpriza și mai mare a fost atunci când Tom Hardy a început să „măture” podeaua cu fiecare oponent. Tom Hardy s-a implicat total în fiecare meci de kumite, lăsându-și adversarii învinși pe tatami.

Vezi și: Charlize Theron şi Tom Hardy, scandal monstru la filmări. Actrița a povestit coșmarul prin care a trecut

Se pare că înscrierea actorului în competiție a fost, oarecum, secretă. Nu a fost nici foarte greu, până la urmă, numele său real fiind Edward Hardy, iar organizatorii, nu au suflat, nici ei, vreo vorbă.

În ciuda discreției, Tom Hardy nu a avut vreo problemă când a venit vorba de interacțiunea cu publicul. Actorul a împărțit autografe, s-a pozat cu fanii și a savurat din plin victoria absolută la campionat, Tom câștigând primul loc pe podium.

Momentul a fost imortalizat de un fotograf ajuns întâmplător acolo și căruia nu îi venea să creadă că are ocazia de a surprinde cadre unice. Astfel, fotografiile publicate pe conturile Taped Fingers surprind momente din timpul luptelor sau finalul, când Tom Hardy a câștigat aurul competiției.

Citește și: Tom Hardy, tătic pentru a treia oară! Și-a numit băiețelul după un personaj celebru

Întrucât actorul este în centrul unei controverse istorice, numele său fiind menționat cel mai des ca posibil succesor al lui Daniel Craig pentru rolul legendarului personaj James Bond, ipostaza în care a fost surprins în acest weekend nu face decât să îi consolideze șansele de a deveni noul Agent 007.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net