Bella Hadid, aproape goală pe podium! Rochia i-a fost pictată direct pe corp, cu spray-ul

Bella Hadid a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris 2022. Supermodelul a defilat într-o rochie care i-a fost pictată direct pe corp, pe scenă. Ținuta reprezintă o adevarătă inovație.

Bella Hadid, aproape goală pe podium
Bella Hadid, aproape goală pe podium

În vârstă de 25 de ani, vedeta din SUA a urcat pe podium în bikini. Ulterior, câteva minute mai târziu, supermodelul a defilat într-o rochie care i-a fost creată cu ajutorul unui aerograf, conform Adevărul.

Vezi și: Surorile Gigi și Bella Hadid, goale pentru Versace!

Cei prezenți în sala unde a fost organizată Săptămâna Modei de la Paris 2022 au rămas fără cuvinte. Rochia inovatoare în care a defilat Bella Hadid a fost creată de casa de modă Coperni, potrivit vogue.co.uk.

Poate te interesează: Apariţie spectaculoasă a supermodelului Bella Hadid la Festivalul de Film de la Cannes

Bella Hadid, moment răvășitor la Paris

Momentul cu Bella Hadid în rolul principal i-a uimit pe cei prezenți la defilare. Ceea ce părea să fie vopsea albă este, de fapt, Fabrican, o „țesătură unică cu spray-on“.

Pe măsură ce sprayul era aplicat pe trupul frumoase americance, acesta se transforma într-o peliculă elastică, iar în câteva clipe a luat forma unei rochii. Ulterior, a mai fost devoie de doar câteva tăieturi de foarfecă pentru ca ținuta să fie gata. 

Poate te interesează: Bella Hadid şi-a ţinut secretă relaţia. Vedeta se iubește cu nepotul unui actor celebru, care este cu 4 ani mai mic decât ea

Desigenerii inovatori ai casei pariziene Coperni sunt Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant. Cei doi creatori, care s-au căsătorit anul trecut pe o insulă retrasă din Grecia, au combinat mai mult ca niciodată tehnologia și moda pentru evenimentul de gală de la Paris.

Spectacolul s-a sesfășurat la Musée des Arts et Métiers din Paris, iar în cadrul show-ului a fost prezentat un amestec de momente vestimentare, de la ținute inspirate din secolul al XIX-lea, până la elemente împrumutate din jocul Roblox, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg