Ben Stiller și Volodimir Zelenski, întâlnire la Kiev

Volodimir Zelenski a avut parte de o vizită „de tot râsul”, am putea spune, dacă ne gândim la cariera monumentală, de actor sau producător al unor filme și seriale consacrate de comedie, a musafirului, Ben Stiller.

stanga
dreapta
image
image
image

Însuși Zelenski este un fost actor de comedie, așa că dialogul dintre cei doi a fost, cu siguranță, unul relaxat, luni, 20 iunie.

Zelenski a fost actor de comedie

Totuși, nu în această calitate a vizitat Ben Stiller Ucraina, țară răvășită în urma invaziei Armatei Rusiei. Artistul are funcția onorifică de „Ambasador al bunăvoinţei” din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi -  UNHCR.

A fost o onoare să îl cunosc pe președintele Zelenski, cu ocazia Zilei Mondiale a refugiațiilor, ca parte a vizitei mele, în calitate de reprezentant al UNHCR. Să rămânem solidari cu oamenii care sunt nevoiți să fugă din Ucraina și restul țărilor din lumea întreagă, și să atragem atenția asupra problemelor umanitare”, a transmis Ben Stiller pe contul său Twitter.

Citește și: Regizorul care a lucrat 14 ani cu Zelenski: „A devenit simbol al curajului”

Personal, președintelui Zelenski, Ben Stiller i-a transmis „Sunteți eroul meu! Modul în care ați reușit să mobilizați întreaga țară este de admirat. E greu de înțeles ce se întâmplă aici, până nu vezi cu ochii tăi”.

Sunt prea multe laude pentru mine”, i-a răspuns Zelenski și i-a făcut superstarului american cunoștință cu personalul cabinetului său. „E important ca lumea să nu uite și să grăbim anumite lucruri. Datorită unor oameni precum dumneavoastră, lumea întreagă află prin ce trecem”, a mai adăugat președitele Ucrainei.

A vizitat refugiați ucraineni

Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina, în Polonia, și în țara devastată de război s-a întâlnit cu ambasadoarea SUA la Kiev, apoi a vizitat zone distruse în urma confruntărilor armate.

Acesta a înregistrat un material video în care a spus: „Sunt în vizită, în Ucraina, să vizitez oameni care au de suferit de pe urma războiului și să aflu cum le-au fost schimbate viețile. Războiul și violența distrug oamenii din întreaga lume.

Citește și: Actorul Jerry Stiller a murit. A făcut istorie în rolul lui Frank Constanza din ”Seinfeld”

Nimeni nu-și dorește să își abandoneze căminul. Obținerea adăpostului este un drept și trebuie susținut în cazul oricărei persoane”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg