Ben Stiller și Volodimir Zelenski, întâlnire la Kiev

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Volodimir Zelenski a avut parte de o vizită „de tot râsul”, am putea spune, dacă ne gândim la cariera monumentală, de actor sau producător al unor filme și seriale consacrate de comedie, a musafirului, Ben Stiller.

Însuși Zelenski este un fost actor de comedie, așa că dialogul dintre cei doi a fost, cu siguranță, unul relaxat, luni, 20 iunie.

Zelenski a fost actor de comedie

Totuși, nu în această calitate a vizitat Ben Stiller Ucraina, țară răvășită în urma invaziei Armatei Rusiei. Artistul are funcția onorifică de „Ambasador al bunăvoinţei” din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi -  UNHCR.

A fost o onoare să îl cunosc pe președintele Zelenski, cu ocazia Zilei Mondiale a refugiațiilor, ca parte a vizitei mele, în calitate de reprezentant al UNHCR. Să rămânem solidari cu oamenii care sunt nevoiți să fugă din Ucraina și restul țărilor din lumea întreagă, și să atragem atenția asupra problemelor umanitare”, a transmis Ben Stiller pe contul său Twitter.

Citește și: Regizorul care a lucrat 14 ani cu Zelenski: „A devenit simbol al curajului”

Personal, președintelui Zelenski, Ben Stiller i-a transmis „Sunteți eroul meu! Modul în care ați reușit să mobilizați întreaga țară este de admirat. E greu de înțeles ce se întâmplă aici, până nu vezi cu ochii tăi”.

Sunt prea multe laude pentru mine”, i-a răspuns Zelenski și i-a făcut superstarului american cunoștință cu personalul cabinetului său. „E important ca lumea să nu uite și să grăbim anumite lucruri. Datorită unor oameni precum dumneavoastră, lumea întreagă află prin ce trecem”, a mai adăugat președitele Ucrainei.

A vizitat refugiați ucraineni

Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina, în Polonia, și în țara devastată de război s-a întâlnit cu ambasadoarea SUA la Kiev, apoi a vizitat zone distruse în urma confruntărilor armate.

Acesta a înregistrat un material video în care a spus: „Sunt în vizită, în Ucraina, să vizitez oameni care au de suferit de pe urma războiului și să aflu cum le-au fost schimbate viețile. Războiul și violența distrug oamenii din întreaga lume.

Citește și: Actorul Jerry Stiller a murit. A făcut istorie în rolul lui Frank Constanza din ”Seinfeld”

Nimeni nu-și dorește să își abandoneze căminul. Obținerea adăpostului este un drept și trebuie susținut în cazul oricărei persoane”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net