Ben Stiller și Volodimir Zelenski, întâlnire la Kiev

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Volodimir Zelenski a avut parte de o vizită „de tot râsul”, am putea spune, dacă ne gândim la cariera monumentală, de actor sau producător al unor filme și seriale consacrate de comedie, a musafirului, Ben Stiller.

Însuși Zelenski este un fost actor de comedie, așa că dialogul dintre cei doi a fost, cu siguranță, unul relaxat, luni, 20 iunie.

Zelenski a fost actor de comedie

Totuși, nu în această calitate a vizitat Ben Stiller Ucraina, țară răvășită în urma invaziei Armatei Rusiei. Artistul are funcția onorifică de „Ambasador al bunăvoinţei” din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi -  UNHCR.

A fost o onoare să îl cunosc pe președintele Zelenski, cu ocazia Zilei Mondiale a refugiațiilor, ca parte a vizitei mele, în calitate de reprezentant al UNHCR. Să rămânem solidari cu oamenii care sunt nevoiți să fugă din Ucraina și restul țărilor din lumea întreagă, și să atragem atenția asupra problemelor umanitare”, a transmis Ben Stiller pe contul său Twitter.

Citește și: Regizorul care a lucrat 14 ani cu Zelenski: „A devenit simbol al curajului”

Personal, președintelui Zelenski, Ben Stiller i-a transmis „Sunteți eroul meu! Modul în care ați reușit să mobilizați întreaga țară este de admirat. E greu de înțeles ce se întâmplă aici, până nu vezi cu ochii tăi”.

Sunt prea multe laude pentru mine”, i-a răspuns Zelenski și i-a făcut superstarului american cunoștință cu personalul cabinetului său. „E important ca lumea să nu uite și să grăbim anumite lucruri. Datorită unor oameni precum dumneavoastră, lumea întreagă află prin ce trecem”, a mai adăugat președitele Ucrainei.

A vizitat refugiați ucraineni

Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina, în Polonia, și în țara devastată de război s-a întâlnit cu ambasadoarea SUA la Kiev, apoi a vizitat zone distruse în urma confruntărilor armate.

Acesta a înregistrat un material video în care a spus: „Sunt în vizită, în Ucraina, să vizitez oameni care au de suferit de pe urma războiului și să aflu cum le-au fost schimbate viețile. Războiul și violența distrug oamenii din întreaga lume.

Citește și: Actorul Jerry Stiller a murit. A făcut istorie în rolul lui Frank Constanza din ”Seinfeld”

Nimeni nu-și dorește să își abandoneze căminul. Obținerea adăpostului este un drept și trebuie susținut în cazul oricărei persoane”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net