Bianca Censori, soția lui Kanye West, s-a pozat goală! Imagini interzise minorilor

Noua soție a lui Kanye West (45 de ani), Bianca Censori (28 de ani), s-a pozat goală, purtând doar tocuri și bandă adezivă neagră, pentru a-și acoperi zonele private.

Bianca Censori este noua sotie a lui Kanye West (Foto: Instagram)
Bianca Censori este noua sotie a lui Kanye West (Foto: Instagram)

Bianca Censori, „îmbrăcată” doar cu bandă adezivă

Bianca Censori nu se sfiește să își arate trupul (Foto: Instagram)
Bianca Censori nu se sfiește să își arate trupul (Foto: Instagram)

 Arhitecta de origine australiană– care se zvonește că s-a căsătorit cu West, în luna ianuarie a acestui an, într-o ceremonie fără caracter– arată incredibil de bine și pozează adesea în ipostaze provocatoare, spre deliciul fanilor ei.

Censori a fost inițial angajată de Kanye West pentru a fi designerul arhitectural al brandului său, Yeezy, în 2020, pe vremea când el era încă însurat cu Kim Kardashian (42 de ani), mama copiilor lui - North (9 ani), Chicago (5 ani), Saint (7 ani) și Psalm (4 ani). Bianca Censori este prietenă bună cu fosta iubită a lui Kanye, actrița Julia Fox, cele două afișându-și public prietenia prin comentarii siropoase pe Instagram, potrivit revistei americane Page Six.

Blonda are 28 de ani (Foto: Instagram)
Blonda are 28 de ani (Foto: Instagram)

Se știu prea puține despre soția lui Kanye West, care până acum nu a mai fost în lumina reflectoarelor.

Potrivit contului său LinkedIn, ea a urmat Universitatea din Australia, obținând atât o diplomă de licență, cât și un master în arhitectură. Înainte de a lucra pentru Yeezy, a fost studentă arhitect la DP Toscano Architects din Australia; s-a alăturat lui Yeezy ca designer de arhitectură în 2020. Când a apărut prima știre la începutul acestui an că cei doi se iubesc, fanii s-au grăbit să sublinieze asemănarea ei cu fosta soție Kim Kardashian.

În timp ce Bianca se poate lăuda cu un tip de corp similar, se pare că a făcut un efort pentru a-și diferenția asemănarea fizică de fosta soție a rapperului și mama celor patru copii ai săi. Designerul și-a tuns recent părul și s-a vopsit blondă.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net