Billy Drago a murit în urma unui accident cerebral! Actorul avea 73 de ani

image
Billy Drago a murit la 73 de aniFoto: Getty

Actorul Billy Drago a murit, luni (24 iunie), în Los Angeles, ca urmare a unor complicaţii în urma unui accident vascular cerebral. Era celebru pentru că a jucat roluri negative, unele dintre cele mai memorabile au fost în serialul de televiziune “Charmed” şi în “The Untouchables”.

Vestea morții lui a fost făcută publică abia joi. Billy Drago a început să joace la sfârşitul anilor ’70 în filme precum “Cutter’s Way”, “No Other Love” şi “Windwalker”.  Pe numele său real  William Eugene Burrows, actorul s-a născut în Hugoton, Kansas, tatăl său a fost actor şi regizor şi de origine nativă-americană. Familia mamei sale era de origine romă, potrivit stirileprotv.ro. El şi-a luat numele de scenă Drago şi a fost mai întâi cascador, apoi s-a mutat la New York şi a început o carieră în cinematografie. 

A apărut într-un videoclip al lui Michael Jackson

În televiziune, Billy Drago a avut roluri ca invitat în “Hill Street Blues”, “Moonlighting”, “Walker Texas Ranger”, “Trapper John, M.D.” şi “The X-Files”.

A apărut în peste 100 de filme, având roluri în trei filme cu Chuck Norris: “Invasion U.S.A.”, “Hero and the Terror” şi “Delta Force 2: The Colombian Connection” unde era şeful cartelului drogurilor Ramon Cota.

Billy Drago a mai apărut în videoclipul “You Rock My World” al lui Michael Jackson, în 2001, şi ca străinul misterios din “Silent Running (on Dangerous Ground)”, cântată de Mike and the Mechanics.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg