Blestemul Grimaldi! Ceva e putred la Monaco

Ultima actualizare:

Detalii scandaloase ce aveau ca țintă Casa de Monaco au ieșit la iveală. Viața personală a familiei regale a fost subiectul principal în informațiilor apărute.

Scandal amoros la Casa de Monaco
Scandal amoros la Casa de Monaco

Un subiect ce astăzi ar fi ținut prima pagina a ziarelor de scandal, îi avea ca protagoniști principali pe bunicii Prințului Abert. 

Bunica prințului, fiica ilegitimă

Despre prinţesa moştenitoare a Principatului Monaco, bunica prințului, se spune că a fost, de fapt, fiica ilegitimă a lui Louis, Prințul de Monaco.

Aceasta a fost născută în 1898 dintr-o aventură cu Marie Juliette Louvet, artistă de cabaret, potrivit okmagazine.ro.

Fiica ilegitimă, ignorată

Conform regulilor Casei Regale, fiica ilegitimă ar fi trebuit ignorată, însă lucrurile au devenit și mai complicate pentru membri familiei.

Cum Louis nu avea alţi copii legitimi, monarhia monegască se confrunta cu o reală criză de succesiune. Tronul monegasc ar fi putut fi preluat cu uşurinţă de alte rude regale europene, așdar s-a decis ca un compromis recunoaşterea lui Charlotte.

Charlotte, în familia regală

La 15 mai 1911 fata de doar 13 ani a fost recunoscută drept membră a familiei regale.

Odată cu această recunoaștere oficială, lucrurile s-au schimbat pentru Charlotte, care pare să fi fost condamnată la nefericire. Mulți vorbesc chiar de un blestem al Casei de Monaco.

Povestea acesteia în familia regală continuă, iar pe când avea 21 de ani i s-a asigurat succesiunea la tron, după ce a fost adoptată oficial de către Louis, în 1919.

Prințul Loius dorea să-și stie fiica măritată, astfel că la doar un an de la adopție, acesta i-a găsit partnereul potrivit. Contele Pierre Marie Xavier Raphael Antoine Melchior de Polignac, un bărbat educat ce părea potrivit pentru aceasta.

În următorii trei ani, au devenit părinţii a doi copii: Prinţesa Antoinette şi Prinţul Rainier, ce avea să conducă destinele Principatului.

image

Un secret important a iesit la suprafață

Chiar dacă cei doi păreau fericiți, lucrurile nu stăteau în realitate așa. Căsătoria aranjată nu i-a făcut să se apropie unul de celălălt. Ba mai mult, un secret ce avea să le schimbe radical parcursul a ieșit la iveală, Pierre era homosexual.

La aflarea adevărului aceasta nu a fost, însă, supărată. Charlotte s-a simțit uşurată, pentru că astfel îşi putea trăi aventurile fără remuşcări.

Citește și Casa Regală își face restaurant pe domeniul de la Săvârșin. Cum va arăta și ce vor putea consuma vizitatorii 

image

Falsul mariaj a durat, însă, până în 1933, când s-a produs divorţul oficial, iar un ziar al vremurilor arată că socrul Louis ştia adevărul de homosexualitatea lui Pierre:

"Uniunea celor doi s-a încheiat în circumstanţe care l-au făcut pe temperamentalul socru să jure că va chema armata monegască dacă prinţul va mai pune piciorul în Principat de-a cum încolo", scria ziarul.

Citește și Kate Middleton, reacție impecabilă după ce ea și prințul William au fost «alungați» din Belize. Ce culoare a ales

Prinţesa Charlotte a renunţat la dreptul ei la tronul monegasc și i l-a cedat fiului ei, Prinţul Rainier. Acesta avea să se căsătorească în 1956 cu Grace Kelly.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net