Brad Pitt are o «listă neagră» de actori alături de care refuză să joace!

Brad Pitt se pare că are o listă de celebrități alături de care nu mai vrea în ruptul capului să mai lucreze vreodată, a dezvăluit actorul Aaron Taylor-Johnson, care joacă alături de starul hollywodian în pelicula Bullet Train. 

Brad Pitt are o «listă neagră» de actori alături de care refuză să joace!
Brad Pitt are o «listă neagră» de actori alături de care refuză să joace!

Brad Pitt, 58 de ani, câștigător al Premiului Oscar, care a lucrat alături cele mai mari vedete din Cetatea Filmului, de-a lungul carierei sale de zeci de ani, dra se pare că întreaga experiență i-a lăsat un gust amar. Brad Pitt și-a notat personalitățile pe care le simpatizează dar și pe acelea pe care nu le are deloc la inimă.

„Vrea doar să aducă lumină și bucurie în lume și să fie alături de oameni care sunt acolo pentru a se distra”, a spus actorul Aaron Taylon-Johnson, în vârstă de 32 de ani, care s-a alăturat distribuției filmului de acțiune, Bullet Train, în rolul asasinului Tangerine.

Lucrezi cu mulți actori și după un timp începi să iei aminte și să-ți spui: «Cu siguranță nu mai lucrez cu această persoană»", a mai adăugat Aaron.

«Brad are și o listă: cei buni și nătărăii», a mai menționat acesta. 

De-a lungul carierei sale ilustre, Brad a jucat alături de cei mai buni și mai mari actori de la Hollywood.

Pe lista de vedete de la Hollywood pe care Brad Pitt nu le poate suporta, s-ar putea afla actrița Cate Blanchett, alături de care Brad Pitt a jucat în filmul «Babel», Lupita Nyong'o din filmul «12 Years A Slave», Leonardo DiCaprio din «Once Upon A Time in Hollywood», Tilda Swinton în «Benjamin Button» și, cel mai probabil, fosta soție Angelina Jolie.

Actrița care i-a câștigat încrederea: «Pe ea mă pot baza»

O actriță care rămâne pe lista cu vedete pe care le simpatizează este Sandra Bullock, 58 de ani.

Brad Pitt și-a făcut apariția în cel mai recent film al al lui Bullock, The Lost City, iar actrița la rândul ei a jucat în Bullet Train. Actorul și-a exprimat dorința de a colabora din nou Sandra Bullock. 

Sandra este o veche prietenă. Este o persoană pe care mă pot baza și de la care am putut cere favoruri de-a lungul anilor, și am făcut-o de multe ori, și ea a fost mereu acolo pentru mine.”, a declarat Brad Pitt, recent, într-un interviu. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net