Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul

Ultima actualizare:

    Britney se înțelege bine cu iubitulFoto: Instagram
Britney se înțelege bine cu iubitulFoto: Instagram

Cântăreața Britney Spears și-a serbat ziua de naștere împreună cu iubitul ei, Sam Asghari. Aniversarea ei e astăzi, 2 decembrie, însă ea a petrecut cu o zi înainte.

Cântăreața Britney Spears și-a serbat ziua de naștere împreună cu iubitul ei, Sam Asghari, de 26 de ani. Vedeta a împlinit astăzi vârsta de 39 de ani. Cu această ocazie, Britney s-a pozat împreună cu Sam în ipostaze tandre. ”La mulți ani pentru mine, a scris diva lângă pozele pe care le-a postat pe rețelele sociale. Fanii i-au scris, la comentarii, că este ”Atât de frumoasă” și ”La mulți ani, regină”. Britney se află cu iubitul împreună în Hawaii pentru aniversare.

Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears!

Anul trecut, a petrecut la piscină

Și anul trecut Britney Spears s-a distrat împreună cu iubitul, Sam Asghari, la piscină de ziua ei. Cântăreaţa şi-a serbat aniversarea vârstei de 38 de ani la Miami, numai în doi. Spre deosebire de alţi ani, cântăreaţa nu i-a avut alături pe cei doi copii ai ei, Sean Preston, de 14 ani, şi Jayden James, în vârstă de 13 ani, la aniversare, nici anul acesta, nici anul trecut. Diva se înţelege foarte bine cu Asghari, care este fotomodel de profesie. Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul.

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png