Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Ultima actualizare:
Britney Spears şi-a revenit şi zâmbeşte din nou
Britney Spears şi-a revenit şi zâmbeşte din nou

Anul 2019 nu a fost deloc unul simplu pentru Britney Spears. Cântăreaţa se află într-un con de umbră din punct de vedere profesional, iar starea ei de sănătate a avut de suferit. Britney a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi redobândi liniştea, iar după o lună petrecută acolo, vedeta a fost surpinsă având un tonus mai bun. Cu toate acestea, Britney a avut curajul de a vorbi cu sinceritate despre demonii cu care se luptă, dar şi despre efectul pe care îl are numărul de comentarii răutăcioase pe care îl primeşte zilinic asupra stării sale. Iată dezvăluirile făcute de vedeta-pop.

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, se luptă de ani buni cu diferite probleme de factură psihică şi emoţională. Vedeta, cândva una dintre cele mai apreciate dive pop, a ajuns într-un con de umbră din care încearcă din răsputeri să iasă. La începutul anului a fost nevoită să îşi anuleze o parte dintre concertele pe care le avea programate în Las Vegas pentru a se putea concentra asupra sănătăţii psihice. Tot atunci Britney a luat decizia de a se interna într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi linişti gândurile şi reporni pe calea cea bună. După o lună petrecută la clinică, Britney a fost surprinsă de fotoreporteri, alături de iubitul ei, afişând un zâmbet larg şi părând să se simtă bine.

Britney Spears şi iubitul său au reconstituit o scenă celebră din filmul Titanic
Britney Spears şi iubitul său au reconstituit o scenă celebră din filmul Titanic

Cei doi porumbei au plecat împreună în concediu, s-au plimbat iahtul pe ape azurii şi continuă să se antreneze ori de câte ori au ocazia, însă Britney nu poate ignora pe deplin comentariile răutăcioase şi energia negativă care este revărsată asupra ei de către internauţii care îi urmăresc activitatea de pe contul personal de Instagram. Cântăreaţa le-a oferit un răspuns celor care o critică, dar, în acelaşi timp, a recunoscut că vorbele răutăcioase sunt cele care o afectează.

Între Britney şi Sam este o diferenţă de 12 ani, dar acest lucru nu contează deloc pentru ei
Între Britney şi Sam este o diferenţă de 12 ani, dar acest lucru nu contează deloc pentru ei

"Aveţi mare grijă la modul în care alegeţi oamenii alături de care vă petreceţi timpul. Să trăieşti în Los Angeles este o călătorie şi o expereinţă, niciodată nu ştii în cine să ai încredere, unii oameni pot fi falşi. Călătoria poate să fie singuratică uneori...Am un cerc mic de prieteni şi fac ceea ce îmi oferă fericire. Mă răneşte rpofund să citesc comentariile lăsate la fotografiile mele uneori, aşa că pur şi simplu nu le mai citesc deloc. Îi las pe cei care mă urăsc să facă ce ştiu cel mai bine...să mă urască!", a fost mesajul scris de Britney Spears.

Britney şi Sam sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi

Cei doi formează un cuplu de doi ani jumătate, iar iubirea dintre ei demonstrează că vârsta este doar un număr. Sam şi Britney se antrenează împreună, dansează şi se bucură de vacanţă ori de câte ori au ocazia. Recent, ei au fost surpinşi de paparazzi pe o plajă retrasă din Miami.Cei doi amorezi au fost imortalizaţi pe un yacht, cu zâmbetul pe buze. jucându-se şi schimbând priviri tandre.


    Britney Spears şi-a revenit şi zâmbeşte din nouFoto: Instagram Britney Spears
Britney Spears şi-a revenit şi zâmbeşte din nouFoto: Instagram Britney Spears

Britney Spears şi Sam nu acordă prea multă atenţie comentariilor răutăcioase şi nu se tem să dea în mintea copiilor. Imaginile încărcate de Britney demonstrează că se simte în largul său alături de Sam şi că micile copilării sunt permise şi chiar binevenite în cadrul relaţiei lor. Cu un ursuleţ de pluş în braţe, balansându-se de pe un picior pe altul şi având un zâmbet larg, până la urechi, aşa apare vedeta în instantaneele pe care le-a distribuit admiratorilor.

Citeşte şi

Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul soţ

Britney Spears a ”spart” 400.000 $ pe cazări la hotel și excursii

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg