O cântăreață celebră de la America’s Got Talent a murit răpusă de cancer

Ultima actualizare:

Cunoscuta cântăreață care s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „America’s Got Talent”, Jane Marczewski, a murit la vârsta de doar 31 de ani, după lupta cu o boală nemiloasă.

Jane Marczewski, pe numele ei de scenă Nighbirde, a murit după lupta sa cu cancerul Foto: Instagram
Jane Marczewski, pe numele ei de scenă Nighbirde, a murit după lupta sa cu cancerul Foto: Instagram

Jane Marczewski, pe numele ei de scenă „Nightbirde”, a murit sâmbătă, după ce s-a luptat cu cancerul timp de patru ani, a dezvăluit familia ei.

Jane Marczewski „Nightbirde” a murit la 31 de ani

Noi, familia, suntem devastați de moartea ei și de pierderea de neimaginat”, a spus familia lui Marczewski într-o declarație pentru NBC News. „Mulți își amintesc de ea din America’s Got Talent, unde a interpretat melodia ei „It’s OK” și a inspirat milioane de oameni de pe tot globul cu mesajele ei pozitive, care îndemnau la a nu renunța niciodată. Moștenirea ei va fi tot ceea ce i-a învățat pe oameni prin muzica sa”, a se mai arată în comunicat.

Jane a participat la America’s Got Talent cu propria sa melodie, primind și un Golden Buzz după ce juriul i-a auzit interpretarea emoționantă. La auzul veștii, și echipa emisiunii a emis o declarație prin intermediul căreia își exprimă sincerele condoleanțe.

Vocea ta, povestea ta și mesajul tău au atins milioane de oameni”, a spus „America's Got Talent” într-un comunicat. „Nightbirde va fi întotdeauna un membru al familiei noastre. Odihnește-te în pace, Jane.

De asemenea, și prezentatorii și jurații emisiunii și-au luat rămas bun de la artistă prin intermediul mai multor mesaje publicate în mediul online.

A trebuit să se retragă din concurs, din cauza stării ei de sănătate

În august, Marczewski a fost nevoită să se retragă din cel de-al 16-lea sezon al emisiunii de talente, după ce a dezvăluit pe Instagram că sănătatea ei „s-a înrăutățit” de la audiție, un anunț care a venit după ce momentul ei din concurs a ajuns viral. 

Sunt atât de tristă să anunț că nu voi putea continua în acest sezon al AGT”, a scris ea atunci. „Viața nu oferă întotdeauna pauze celor care merită, dar știam asta deja. Lupta cu cancerul imi ia toată energia. Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru oportunitatea de a primi acest moment pentru a împărtăși povestea mea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, sper să fiu bine în curând.”, a mai spus tânăra, la vremea respectivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net