Cântăreț mort într-un accident aviatic, la doar 28 de ani! Artistul se ducea la ziua de naștere a iubitei


    Gabriel Diniz a murit la 28 de aniFoto: Instagram
Gabriel Diniz a murit la 28 de aniFoto: Instagram

Doliu în lumea muzicală! Cântărețul Gabriel Diniz a murit, luni (27 mai), într-un accident aviatic. Tânărul voia să ajungă la ziua de naștere a iubitei lui, când aeronava în care se afla s-a prăbușit.

Gabriel Diniz a decolat din Segipe, Brazilia, dar nu a mai ajuns la iubita lui, Karoline Calheiros. Alte două persoane au murit în tragicul accident aviatic, potrivit observator.tv. Acesta a luat avionul pentru a ajunge mai repede la Maceio, pentru a-i face o surpriză iubitei, care împlinea 25 de ani.

Gabriel Diniz era cunoscut pentru melodia sa „Jenifer”; care a depășit topurile și a ajuns la 235 de milioane de vizionări pe Youtube.

Colegii lui Gabriel Diniz au confirmat moartea aritstului

Colegii cântărețului au confirmat moartea acestuia: „Cu multă durere anunţăm moartea lui Gabriel Diniz şi a echipajului avionului”. Fotbalistul Robert Firmino de la Liverpool, care era bun prieten cu Gabriel Diniz, i-a adus un omagiu artistului. Acesta a plubicat un videoclip în care apare alături de cântăreț, pe pagina sa de Instagram.

Soția lui Fermino, Larissa, a fost și ea îndurerată de vestea morții lui Gabriel Diniz: „Astăzi căutam o fotografie pentru a o posta, dar ulterior am renunţat. Nu mă gândeam că în final aceasta va fi ultima fotografie. El a participat la cea mai fericită zi din viaţa mea, a fost acolo, oferind tot ce e mai bun, toată lumea ştie că era cel mai bun. Ştiţi acea energie care afectează, acea lumină care vine din interior? Sutn puţine cuvintele care pot explica acest lucru”.

FotoJet (1) jpg
FotoJet (2) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg