Cât de mult iubea Toto Cutugno România: „Femeile de aici sunt cele mai frumoase!”

Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani, marți, după o luptă lungă cu cancerul la prostată. Publicul român îl iubea foarte tare, iar el, la rândul său, îi îndrăgea pe români. A spus mereu că are o relație foarte specială cu România.

Toto, pentru prima oară în România, în 1993, la Cerbul de Aur
Toto a cântat pentru prima oară în România, în 1993, la Cerbul de Aur (Foto: captură video)

Primul spectacol în România l-a susținut în 1993

Toto Cutugno a concertat în țara noastră de multe ori. A cântat aici pentru prima oară în 1993, atunci când a susținut un recita special la festivalul Cerbul de Aur, de al Brașov. Atunci, i-a uimit pe români după ce a interpretat în limba română melșodia Ciobănaș cu 300 de oi. În 2013, el a mărturisit că iubește poporul român și că are două persoane din România care lucrează în casa lui din Roma.

De-a lungul anilor, deși anumite părți ale presei italiene vorbeau urât despre românii din peninsulă, Toto Cutugno le-a luat mereu apărarea. „Eu iubesc mult poporul român. Nu este corect ca o națiune să fie luată peste picior. Nu consider discriminarea corectă”, a spus el, în urmă cu 10 ani, într-un interviu acordat ziare.com. Pe lângă asta, deși a recunoscut că pastele erau mâncarea lui preferată, a spus că bucătăria românească nu e deloc rea: „În România se mănâncă bine, iar oamenii sunt primitori”.

Toto Cutugno a sărutat-o pe Ramona Bădescu, la Sala Palatului

Toto Cutugno a sărutat-o pe Ramona Bădescu, în 2013, la Sala Palatului
Toto Cutugno a sărutat-o pasional pe Ramona Bădescu, în 2013 (Foto: captură video)

Totodată, a apreciat mereu frumusețea româncelor noastre. „Femei frumoase ca în România nu am văzut nicăieri în alte țări. O frumusețe romantică, cu ochi expresivi, profunzi”, a mărturisit acesta. Un moment celebru a fost sărutul cu Ramona Bădescu (54 de ani), pe scena de la Sala Palatului, în 2013. Cei doi au cântat împreună, iar apoi artista a mărturisit că și-ar dori să-l pupe din partea tuturor femeilor. El i-a spus că închide ochii și că o lasă să îl sărute de trei ori, unde își dorește ea. Ramona l-a pupat pe frunte și pe obraz, lucru ce nu i-a convenit italianului, care a sărutat-o apoi pe gură.

 „Am fost foarte mândră să fiu pe scenă alături de Toto și să cânt cu el. M-a luat prin surprindere gestul lui. Am rămas fără cuvinte. Între mine și Toto Cutugno este o frumoasă prietenie și un respect minunat. Ne cunoaștem de 19 ani! Și-a cerut scuze apoi că l-a luat valul pe scenă și m-a sărutat”, a declarat Bădescu, la acea vreme. Când a aflat de moartea lui, artista a fost devastată și a transmis un mesaj de condoleanțe, pe pagina ei de Instagram: „Îți mulțumim  «italiano vero» pentru toate melodiile minunate pe care le-ai creat și care vor rămâne eterne”.

Toto Cutugno, înmormântat în aplauzele fanilor

Sicriul lui Toto Cutugno
Toto Cutugno a fost înmormântat în Milano (Foto: Profimedia)

Pe versurile melodiei „Africa”, trupul cântărețului Toto Cutugno a ajuns în Bazilica Sfinților Nereu și Ahile, în Argonne, din Milano. Mii de fani au venit să îi aducă un omagiu și să îl aplaude pentru ultima oară.

Înmormântare Toto Cutugno
Mii de fani au fost prezenți la înmormântare (Foto: Profimedia)

 „Într-o zi s-ar putea să-l revedem pe Toto și să ne reîntâlnim. El credea că viața nu se termină cu moartea și asta e dovada că a fost un om de credință. A lăsat o amprentă frumoasă asupra lumii prin melodiile sale, o dovadă de bunătate cu alegerile pe care le-a făcut în viață”, a spus Don Gianluigi Panzeri, paroh al bisericii, la înmormântarea lui Cutugno, potrivit Rai News. În aceeași biserică, în 1971, Toto s-a căsătorit cu soția sa Carla, care acum a rămas văduvă. Toto Cutugno a avut un singur băiat, pe Nico, născut în 1989 dintr-o aventură cu o altă femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net