Ce bine se țin „bunicuțele” de la Hollywood! Vedetele de peste 60 de ani poartă în continuare fustițe mini

Ultima actualizare:

Vârsta e doar un număr! O demonstrează doamnele celebre, trecute de veritabila vârstă de 60 de ani, cărora nu le e teamă să îmbătrânească. Poartă în continuare ținute tinerești și coafuri moderne, chiar dacă sunt deja „bunicuțe”, unele în adevăratul sens al cuvântului.

Sharon Stone:  „Sunt mai fericită ca niciodată la această vârstă”

Sharon Stone, în costum de baie verde
Sharon Stone (65 de ani) are o siluetă de invidiat (Foto: Instagram)

Sharon Stone (65 de ani) a fost cândva una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Starul din „Instinct Primar” arată excelent și nu se teme să își arate corpul în costum de baie. Recent, vedeta s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare, îmbrăcată într-un bikini verde. Sharon, care deține o avere de 40 de milioane de dolari, a recunoscut că a existat o perioadă în viața ei când și-a făcut injecții cu acid hialuronic și Botox, mai ales după ce un AVC suferit în 2001 i-a paralizat mușchii feței.

Acum, actrița spune că se acceptă așa cum este și că nu are nevoie de intervenții estetice. „Sunt mai fericită ca niciodată la această vârstă”, a declarat ea, pentru revista Vogue. Sharon are trei copii mari, Quinn (17 ani), Laird (18 ani) și Roan (23 de ani).

Juliane Moore: „Sunt prea ocupată cu familia”

Julianne Moore (62 de ani) poartă în continuare rochițe mini (Foto: GettyImages)
Julianne Moore (62 de ani) poartă în continuare rochițe mini (Foto: GettyImages)

Julianne Moore (62 de ani) pare că nu mai îmbătrânește! Actrița americano-britanică și-a păstrat silueta din tinerețe și poartă în continuare fustițe și rochițe mini. Vedeta, care are o avere de 55 de milioane de dolari, a declarat că, odată cu înaintarea în vârstă, a început să nu prea îi mai pese de cum arată. „Cred că pentru că sunt ocupată cu alte lucruri: familia, relațiile, munca”, a explicat ea într-un interviu acordat The Sunday Times. Julianne are doi copii, Liv (21 de ani) și Caleb (25 de ani).

Goldie Hawn face mult sport

Goldie Hawn (77 de ani) se simte bine în pielea ei (Foto: Profimedia)
Goldie Hawn (77 de ani) se simte bine în pielea ei (Foto: Profimedia)

Goldie Hawn (77 de ani) arată incredibil pentru vârsta ei! Deși este deja bunica unui băiat de 19 ani, Ryder Robinson, celebra blondă de la Hollywood poartă în continuare haine mulate, care îi scot în evidență silueta de invidiat. Goldie, care se laudă cu o avere de 90 de milioane de dolari, are trei copii, Kate Hudson (44 de ani), Wyatt Russell (37 de ani) și Oliver Hudson (46 de ani). Actrița s-a menținut prin sport și printr-o dietă sănătoasă. În fiecare zi, merge mult pe jos și, atunci când are timp, face exerciții de fitness. Iar rezultatul se vede cu ochiul liber!

Melanie Griffith are o siluetă de invidiat

Melanie Griffith (66 de ani) e la fel de subțirică precum în tinerețe (Foto: Profimedia)
Melanie Griffith (66 de ani) e la fel de subțirică precum în tinerețe (Foto: Profimedia)

Melanie Griffith (66 de ani) are siluetă de fotomodel! Recent, vedeta din „Un străin printre noi” a fost surprinsă ieșind de la un salon de înfrumusețare, din Beverly Hills. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, colanți negri și o bluză de culoare bej, Melanie, care are o avere de 40 de milioane de dolari, părea că radiază de fericire. Ea este mama a trei copii, Dakota Johnson (33 de ani), Stella Banderas (26 de ani) și Alexander Bauer (37 de ani). În urmă cu mai mulți ani, actrița a recunoscut că și-a făcut mai multe intervenții estetice în zona feței, dar că a încetat să-și mai facă, după ce prietenii i-au spus că arată ciudat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net