Ce bine se ține Richard Gere la 72 de ani! La plajă, cu soţia tinerică

Richard Gere (72 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood. A făcut istorie cu interpretarea personajului Edward Lewis din „Pretty Woman”, unde a jucat alături de Julia Roberts, rol care l-a transformat într-un adevărat sex symbol, după care au suspinat milioane.

Decenii mai târziu, Richard Gere încă și-a păstrat șarmul și eleganța care l-au făcut atât de iubit. A fost un gentleman întreaga viață și i-au plăcut mereu femeile mai tinere, iar acest lucru nu s-a schimbat nici la bătrânețe. Starul a fost surprins recent în vacanță, în Spania, acolo unde a petrecut timp alături de soția mai mică decât el cu 33 de ani, Alejandra Silva (39 de ani).

Gere este tăticul unui băiețel de 3 ani

Richard Gere alege să se ducă des în vacanță în Spania, aceasta fiind țara natală a Alejandrei Silva. Cuplul are împreună un băiețel de 3 ani, pe nume Alexander. Publicista de origine catalană mai are un băiat de 9 ani dintr-un mariaj anterior. La rândul său, Gere mai are și el un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer, din relația cu fostul manechin Carrey Lowel (61 de ani).

Gere merge pe ski jet ca un tinerel foto: Profimedia
Gere merge pe ski jet ca un tinerel foto: Profimedia

Actorul american a profitat de vremea frumoasă, a făcut plajă la bordul unui iaht de lux, s-a bălăcit în mare alături de familie și a avut curaj să se plimbe singur cu ski jet-ul, potrivit msn.com. Gere este plin de energie și arată foarte bine pentru vârsta lui. Este atletic și îi place să facă mișcare, fapt ce l-a determinat să își păstreze tonusul chiar dacă este deja septuagenar. Se pare că acest luru se datorează mai ales moștenirii genetice, întrucât luna trecută l-a sărbătorit la New York pe tatăl său, Homer Gere, care a împlinit veritabila vârstă de 100 de ani. Mama sa, Doris Ann Tiffany, a murit în 2016 la vârsta de 92 de ani.

Citește și: Julia Roberts, plătită cu o sumă mică pentru rolul din „Pretty Woman‟. Din ce motiv a primit mai puţin decât Richard Gere?

Richard Gere are o avere de 120 de milioane de dolari și și-a vândut recent vechea casă, pentru 28 de milioane de dolari. A făcut o afacere profitabilă, mai ales că achiziționase acel teren în 1986, pentru 1 milion de dolari.

Actorul și soția lui s-au mutat după aceea într-o vilă mai mică, în valoare de 10 milioane de dolari, localizată în North Salem, New York. Gere și soția sa au avut inițial o relație de dragoste la distanță, împărțindu-și timpul între America și Spania, dar acum locuiesc împreună cu fiul lor.

Richard Gere se află la cea de-a treia căsătorie. Cu actuala nevastă s-a însurat în 2018, iar în trecut a mai fost căsătorit cu Carrey Lowell, între anii 2002-2016, dar și cu celebrul model Cindy Crowford (56 de ani), în perioada 1991-1995.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net