Ce mari s-au făcut copiii lui Michael Jackson! Uite cum arată acum!

image
Michael Jackson, decedat în 2009, la 50 de ani. Foto: Getty Images

Copiii celebrului cântăreț Michael Jackson s-au făcut mari. Sunt rareori văzuți în public, au luat-o pe drumuri diferite, dar au rămas foarte uniți. Paris, de 23 de ani, Prince, de 24 de ani, și Blanket, de 19 ani, au participat, marți seara, la premiera spectacolului de pe Broadway ”MJ: The Musical”. Foarte eleganți, Prince și Paris au încântat publicul cu prezența lor pe covorul roșu.

Blanket și-a lăsat barbă

Surprinderea maximă a fost când fotografii au descoperit că Blanket și-a lăsat barbă. El nu a apărut pe covorul roșu, dar a plecat de la eveniment împreună cu Paris.

image
Prince şi Paris au fost foarte eleganţi pe covorul roşu. Foto: Profimedia

Spectacolul bio-muzical îl prezintă pe Michael Jackson în perioada în care pornea în turneul mondial Dangerous din 1992 până în 1993. În rolul său joacă Myles Frost.

25 de hituri în show

În spectacolul regizat de Christopher Wheeldon sunt prezentate 25 de hituri ale megastarului, decedat în 2009, la 50 de ani, în urma unei supradoze de calmante.

image
Blanket şi-a lăsat barbă

Prince și Paris sunt rezultați din căsătoria lui cu Debbie Rowe (63 de ani), care a durat între 1996-1999. Blanket, pe numele adevărat Prince Michael II, căruia acum i se spune Bigi, a fost născut de o mamă purtătoare, rămasă necunoscută.

Fiul cel mare face afaceri

Fiul cel mare, Prince, pe numele complet Prince Michael, s-a apucat de afaceri. A terminat Facultatea de Administrație și afaceri a Universității Loyola, nu a vrut să urmeze o carieră muzicală, precum tatăl. Are o companie, King’s Son Productions, dedicată producerii de videoclipuri muzicale și o fundație pentru ajutorarea copiilor. Se iubește cu colega sa de facultate Molly Schirmag. Copiii lui Michael Jackson s-au făcut mari.

image
În 2012, toţi trei copiii megastarului, la omagierea celebrului tată. Foto: EPA-EFE

Fiica lui Michael Jackson e artistă

Paris e actriță, şi-a făcut debutul în cinema, în martie 2017, în serialul “Star”. Ea este de asemenea fotomodel și cântăreață. Și-a lansat albumul de debut, ”Wilted”, în 2020. A suferit însă de tulburări mentale și a avut tentative de sinucidere. Blanket duce o viață foarte discretă. atras de arte marțiale din adolescență. Are un canal youtube, numit Film Family, în care vorbește despre filme cu fratele lui, Prince, și vărul său, Tito Jackson.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar