Ce mesaj le-a transmis Lenny Kravitz românilor aflați la Untold 2024. Artistul a făcut spectacol pe scena de la Cluj-Napoca

Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD a avut debutul vineri, 8 august. Pe scena de la Cluj-Napoca a fost anunțată apariția a sute de artiști care vor anima publicul. Aseară Lenny Kravitz a umplut stadionul, iar fanii au dansat până la epuizare. 

Lenny Kravitz / foto: Arhiva Click!
Lenny Kravitz / foto: Arhiva Click!

A doua zi a festivalului a fost una magică și plină de energie, Lenny Kravitz fiind una dintre surprizele puse la dispoziție de organizatorii UNTOLD. 

„A venit pentru prima dată cu un show atât de spectaculos pe un stadion. Doar el singur vine cu 12 tiruri de echipamente - ceva impresionat!”, au spus organizatorii, conform stirileprotv.ro. 

Lenny Kravitz: „Am venit aici să celebrăm viața!”

Ajuns pe scena festivalului de la Cluj-Napoca, Lenny Kravitz a interacționat cu publicul, iar înainte de a cânta piesa „I belong to you”, artistul de talie internațională a mărturisit fanilor că „este o binecuvântare să fie aici”. 

„Este o binecuvântare să fiu aici în această seară cu voi toți. Vă apreciem foarte mult. Am venit aici să celebrăm viața, dragostea, unitatea, spiritul Domnului. Haideți să continuăm dând laude celui de Sus”, a spus Kravitz în aplauzele celor prezenți pe Cluj Arena.

Câți bani s-au investit în ediția anului trecut și în cea de anul acesta

Într-un interviu marca Adevărul, Edi Chereji, managerul festivalului UNTOLD a mărturisit că în ediția anului trecut au fost investite 20 de milioane de euro. Anul acesta investiția a fost peste 21 de milioane de euro. 

„Anul trecut am investit în festival 20 de milioane €, acum vom investi ceva peste 21 de milioane. Undeva la 15.000 de oameni sunt angrenaţi în organizarea festivalului. Aici vorbim de producţie, voluntari, securitate, vânzători, curăţenie. Sigur, aceşti 15.000 de oameni nu vor fi toţi prezenţi în acelaşi moment, pentru că în perioada celor 4 zile noi trebuie să asigurăm un flux de aproximativ 20 de ore, dacă nu chiar 24 de ore, aşa că ei vor lucra în ture”, explică Edi Chereji din „bucătăria” festivalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net