Artistul care a fost prins la toaleta de la Untold cu droguri! Ar fi vorba despre cocaină

Incident la festivalul Untold. Celebrul rapper Guess Who a fost prins cu droguri într-o toaletă din zona VIP. Totul s-a petrecut imediat după ce artistul a coborât de pe scena unde a susținut concertul. Nu este pentru prima dată când Guess Who este implicat într-un astfel de scandal. Cântărețul a fost oprit în trafic, anul trecut, iar la testul antidrog a ieșit pozitiv. 

Guess Who, implicat într-un nou scandal Foto: arhivă Click!
Guess Who, implicat într-un nou scandal Foto: arhivă Click!

Guess Who ar fi fost prins cu droguri 

În cea de-a doua zi de desfășurare a festivalului Untold, rapperul Guess Who ar fi fost identificat într-o toaletă din zona VIP cu un praf de culoare albă. Sursele spun că ar fi vorba despre cocaină. Cazul este acum cercetat de poliție. „La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă", au transmis sursele citate.

Guess Who a mai fost implicat într-un scandal cu droguri 

Acesta nu ar fi primul scandal cu droguri legat de numele artistului. În septembrie 2003, rapperul a fost depistat pozitiv la cocaină după ce a fost testat în trafic, în Sectorul 1 din București. „La data de 27 septembrie, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", a transmis la vremea respectivă Poliția Capitalei. Surse afirmau că ar fi vorba despre cocaină. 

Untold, în top 3 la cele mai impresionante festivaluri 

În 2024, Untold ocupă locul 3 în clasamentul celor mai impresionante festivaluri organizate la nivel internaţional, după Tomorrowland şi EDC Las Vegas. Realizat de publicaţia britanică DJ Mag, Top 100 Festivals evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Festivalul din Cluj-Napoca a reuşit să se poziţioneze ca unul dintre cele mai importante evenimente muzicale internaţionale.

Anul trecut, 420.000 de fani au fost prezenţi în toate cele patru zile ale festivalului. Pentru cea de-a 9-a ediţie, creatorii Untold pregătesc fanilor o nouă experienţă alături de cele mai mari nume din industria muzicală: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan şi cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solumun şi mulţi alţii. 

Artistul care a aprins o țigară cu canabis pe scenă 

Amintim că rapperul american Wiz Khalifa a fost reținut de poliție, după ce a aprins o țigară cu canabis pe scenă, în timpul concertului său la Festivalul "Beach, Please!" din Costinești, organizat în luna iulie 2024. DIICOT l-a pus sub acuzare pe Wiz Khalifa pentru deţinere fără drept de droguri de risc. Este cercetat în stare de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net