Ce operații estetice și-au făcut Jennifer Lopez și Thalia, deși susțin că sunt 100% naturale?

Ultima actualizare:

    Jlo și Talia au acum nasul perfectFoto: Instagram
Jlo și Talia au acum nasul perfectFoto: Instagram

Specialiștii le-au ”prins în offside” pe Jennifer Lopez și Thalia” că și-au făcut operații estetice. Deși pare de necrezut, divele au nasul operat.

Specialiștii le-au ”prins în offside” pe Jennifer Lopez (51 de ani) și Thalia (49 de ani) că și-au făcut operații estetice. Studiind pozele din primele apariții publice ale lui JLo, jurmaliștii de la peopleenespanol.com au descoperit că diva avea nasul mult mai mare decât îl are în pozele pe care le știm după ce a ajuns la apogeul carierei. Se vede limpede că vedeta și-a făcut rinoplastie și a avut noroc că medicul estetician i-a modelat un nas foarte frumos. Și în cazul Thaliei, jurnaliștii de la aceeași publicație au comparat pozele divei din anii 1980 cu cele de la maximul carierei sale. Se vede clar că diva avea, inițial, nasul mai mare și borcănat, iar acum îl are perfect. Nu e nici o îndoială că și-a făcut rinoplastie și a avut și ea noroc de un chirurg plastician foarte bun.  

Thalia și-a mărit familia: şi-a luat o superbă căţeluşă. O tratează ca pe un copil

Thalia l-a cerut în căsătorie pe Ochoa, eroul mexicanilor

Cele două dive se mențin perfect

În afară de nasul operat, Jennifer Lopez reuşeşte să-şi menţină perfect trupul din tinereţe. Diva a spus că secretul este că a renunţat la hrana animală. “Când se vorbeşte de vegetarieni sau de vegani, toată lumea se uită chiorâş. Ei, bine, pe mine m-a ajutat să mă menţin tânără. Când am început să adopt această alimentaţie, am slăbit între 3,5 şi 4,5 kilograme. Mi-am spus «Uau!»”, a spus vedeta pentru “Us Weekly”. Jennifer a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetarian la cină. Pentru a-şi păstra pielea tânără, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale. Diva este mama gemenilor Max şi Emme, care au împlinit deja 13 ani. Celebra cântăreață și actriță mexicană În afară de nasul operat, și Tahlia se menține perfect. Diva arată ca la 20 de ani, cu măști cu caviar, alimentație fără dulciuri și gimnastică zilnică. Este căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola (71 de ani), din 2000. Ei au împreună doi copii, Sabrina Sakaë, de 12 ani, și Alejandro, de 9 ani. Specialiștii le-au ”prins în offside” pe Jennifer Lopez și Thalia” că și-au făcut operații estetice.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net