Ce răsfățate sunt animalele vedetelor! Duc o viață de lux și zboară cu avioane private

Se știe că celebritățile au vieți la care oamenii de rând pot doar să viseze, dar ați putea fi surprinși să aflați că și animalele lor de companie trăiesc pe picior mare. Cu toții îi iubim pe prietenii noștri blănoși, dar divele fac tot posibilul pentru a le oferi câinilor și pisicilor lor o viață ca-n filme.

Mariah Carey are șase câini care merg cu avionul privat

Mariah Carey, alături de doi dintre câinii ei, pe un fotoliu
Mariah Carey își adoră cânii (Foto: Instagram)

Mariah Carey (55 de ani) este cunoscută pentru că are un stil de viață opulent și este diva supremă. Ei bine, ea își iubește enorm animalele de companie și își dorește ca acestea să aibă parte de cele mai bune lucruri din viață.

Potrivit Page Six, cântăreața investește 46.000 de dolari pe an pentru îngrijirea celor șase câini ai ei, toți din rasa Jack Russell. Aceștia au parte inclusiv de răsfăț de lux, precum măști faciale și masaje thailandeze.

De asemenea, Mariah Carey îi trimite în vacanțe de 200.000 de dolari, la un hotel pentru câini din Anglia. Animalele sunt obișnuite să zboare cu avioane private și să meargă alături de stăpâna lor în jurul lumii.

Demi Moore își ia câinele în vacanță

Demi Moore, alături de  câinele ei, Pilaf pe plajă
Demi Moore, alături de Pilaf pe plajă (Foto: Instagram)

Demi Moore (61 de ani) are un câine chihuahua pe nume Pilaf. Actrița de la Hollywood obișnuiește să își ia animalul cu ea peste tot, la prezentările de modă, la meciuri și chiar în vacanțe! Demi a făcut furori recent, când a apărut la prezentarea de modă Gucci, din Londra, alături de Pilaf. Este clar că Moore și patrupedul ei sunt de nedespărțit!

Katie Holmes are o pisică adorabilă

Katie Holmes și pisica ei, Eleanor
Katie Holmes și pisica ei, Eleanor (Foto: Instagram)

Katie Holmes (45 de ani) le-a prezentat-o recent fanilor ei pe noua membră a familiei sale. Este vorba despre Eleanor, o pisică din rasa Ragdoll, potrivit Yahoo News. O astfel de felină costă aproximativ 2.500 de dolari, însă actrița nu a menționat dacă a cumpărat-o sau a adoptat-o.

Pe lângă această pisică, Katie Holmes și fiica ei, Suri, au o cățelușă chihuahua pe nume Honey. Cele două au fost văzute des la plimbare cu câinele prin New York.

Demi Lovato îi face băiță câinelui

Demi Lovato, în brațe cu cățelul ei pe care l-a spălat
Demi Lovato și-a luat recent un cățel (Foto: Instagram)

Demi Lovato (31 de ani) a adoptat recent un pui de cățel, pe care l-a numit Pickle (în traducere, numele său înseamnă „murătură”). Adorabilul animal este o corcitură de Yorkshire Terrier și Pudel. Actrița americană s-a fotografiat recent ținându-l în brațe după ce i-a făcut băiță. Micuțul a primit o groază de jucării, iar Demi îl lase să doarmă în pat cu ea.

Oprah le lasă 30.000.000 $ moștenire câinilor ei

Oprah, cu o pelerină de ploaie galbenă, la plimbare cu cei cinci câini ai săi
Oprah are 5 câini (Foto: Instagram)

Oprah Winfrey (70 de ani) este o mare iubitoare de animale! Ea are în total cinci câini, Sadie, Sunny, Layla, Luke și Lauren. Anul trecut, s-a aflat că legendara prezentatoare TV le va lăsa animalelor ei de companie o moștenire de 30 de milioane de dolari.

Potrivit Forbes, averea lui Winfrey este estimată la 2,5 miliarde de dolari, așa că nu e de mirare că își dorește să le lase o parte din această bogăție. Și din moment ce magnatul media nu a avut niciodată copii, evident că vrea să se asigure că blănoșii ei sunt îngrijiți, chiar și când ea nu va mai fi. Să mă întorc acasă la animalele mele este unul din cele mai fericite momente”, a declarat Oprah pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp.

Taylor Swift, mândră de cele trei pisici ale sale

Taylor Swift, alături de motanul Benjamin Button, pe coperta revistei Time
Taylor Swift, alături de motanul Benjamin Button, pe coperta revistei Time (Foto: Instagram)

Taylor Swift (34 de ani) este o „mămică” mândră de pisici. Ea are trei feline superbe, Meredith Grey, Olivia Benson și Benjamin Button. Toate cele trei pisici au apărut în unele dintre videoclipurile sale muzicale. Meredith și Olivia sunt rasa Scottish Fold, iar Benjamin este Ragdoll.

Acesta din urmă a apărut alături de stăpâna lui pe coperta revistei TIME, în 2023, atunci când Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului. Mai mult, conform Forbes, Olivia Benson, pe care artista a adoptat-o în 2014, este cea mai cunoscută dintre felinele ei. Ea a fost evaluată la 97 de milioane de dolari, aflându-se în top 3 cele mai bogate animale de companie din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net