Mariah Carey, cu chiloțeii la vedere pe covorul roșu! A atras toate privirile

Mariah Carey (54 de ani) a purtat o rochie îndrăzneață la gala Record Academy Honors, joi seară, unde a primit trofeul Global Impact. Cântăreața americană a vrut să fie în centrul atenției pe covorul roșu, așa că a optat pentru o ținută aurie super decoltată, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Mariah Carey a purtat o ținută aurie, la gala Recording Academy 2024
Mariah Carey a purtat o ținută îndrăzneață (Foto: AFP)

Rochia, formată dintr-un body tip corset strâns pe corp și un tul de culoarea bronzului pe post de fustă, i-a scos în evidență formele voluptoase. În picioare, ea a purtat o pereche de pantofi strălucitori, cu botul ascuțit și tocul cui. Drept accesorii, cântăreața a ales să poarte un lanț și o pereche de cercei argintii cu diamante. Diva, care se laudă cu o avere de 350 de milioane de dolari, s-a despărțit recent de Brian Tanaka (40 de ani), după o relație de șapte ani. Artista are doi copii gemeni, Monroe și Moroccan (12 ani), din mariajul cu rapperul Nick Cannon (43 de ani).

Cum se menține în formî Mariah Carey

Fanii divei sunt obsedați de modul în care arată celebra blondă în ultima vreme. Mariah Carey a trecut printr-o transformare destul de mare de-a lungul anilor, deși a arătat bine în toate versiunile ei. Mulți oameni au speculat că pierderea ei dramatică în greutate a fost rezultatul unei intervenții chirurgicale la nivelul stomacului, dar artista nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile. Tot ce a spus a fost că a ținut regim strict și că a făcut mult sport, însă fanii sunt de părere că aceasta și-a micșorat, totuși, stomacul. Oricum ar fi, transformarea este evidentă.

Pentru că a slăbit destul de mult în ultimii ani, apropiații lui Carey susțin că aceasta este în căutarea unui chirurg plastician bun, care să îi opereze sânii. 

„Mariah este obsedată de sânii ei”, a spus o sursa apropiată de Carey pentru publicația americană Radar, în urmă cu câteva luni. „Este foarte nasol pentru că trupul ei este altfel într-o formă excelentă”.

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net