Ce s-a ales de „Sclava Isaura”, actrița superbă care era adorată de milioane de români în 'anii 90. Ce mai face și cum arată acum

Ultima actualizare:

Actrița braziliană Lucelia Santos a cucerit România în anul 1992, când a jucat rolul Sclavei Isaura în telenovela cu același nume, difuzată pe postul național de televiziune. În prezent, faimoasa actriță are 67 de ani și se poate lăuda cu o carieră de 50 de ani în actorie.

Lucelia Santos (Sclava Isaura) / Sursă foto: arhivă personală Facebook
Lucelia Santos (Sclava Isaura) / Sursă foto: arhivă personală Facebook

„Sclava Isaura” joacă acum în piese de teatru și are o nepoțică în vârstă de 6 ani

Lucelia Santos a devenit cunoscută la scară largă, datorită rolului interpretat în telenovela „Sclava Isaura”. Actrița avea doar 19 ani la acea vreme, reușind să cucerească o mulțime de oameni cu talentul său. Telenovela-cult a avut parte de un succes aproape ireal, fiind difuzată în peste 80 de țări și ocupând primul loc în topul liderilor de audiență.

În prezent, brazilianca joacă în piese de teatru și este foarte activă în mediul online. Chiar dacă s-a retras de ceva timp de pe micile ecrane, românii nu au uitat că ea este femeia alături de care au plâns în anii 90, când celebra telenovelă îi ținea în fața televizoarelor cu sufletul la gură. Lucelia s-a schimbat, evident, odată cu vârsta, drept pentru care, puțini sunt cei care o mai recunosc pe artista care a fost admirată pentru frumusețea ei, în urmă cu mai bine de 30 de ani. Cu toate acestea, faimoasa „Isaura” este mereu cu zâmbetul pe buze, mai ales de când este bunica unei fetițe în vârstă de 6 ani.

Lucelia Santos în prezent/ Sursă foto: Facebook
Lucelia Santos în prezent/ Sursă foto: Facebook

Cine este Lucelia Santos 

Lucelia Santos s-a născut în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia în anul 1957. Încă de când era copil îi plăcea să cânte și să danseze, dar era fascinată de scenă, în special. Chiar dacă părinții ei nu erau de acord cu înclinațiile sale, Lucelia nu a renunțat la visul ei, drept pentru care a devenit ulterior, una dintre cele mai faimoase actrițe din lume. 

De precizat este și faptul că aceasta a pozat de-a lungul timpului de două ori în revista „Playboy” din Brazilia, înregistrând vânzări record în anii 1980-1981.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net