Cea mai excentrică apariție la Brit Awards 2023! Iată cum a venit îmbrăcat cântărețul Sam Smith

Cu greu poate fi egalat artistul britanic Sam Smith (30 de ani) când vine vorba de ținute bizare. Iar sâmbătă, pentru cea mai mare ceremonie de decernare a premiilor muzicale din Marea Britanie, care a avut loc la Arena O2 din Londra, cântărețul a avut o apariție ce i-a adus titlul de „cel mai prost îmbrăcat artist de la Brit Awards”.

Sam Smith a arătat ca un balon în costumul său gonflabil (foto: GettyImages)
Sam Smith a arătat ca un balon în costumul său gonflabil (foto: GettyImages)

El a ajuns pe covorul roșu arătând ca un balon într-un costum negru gonflabil din latex, realizat de brandul britanic Harri, care era umflat în dreptul umerilor și picioarelor. Vedeta, care are o avere de 45 de milioane de dolari, a accesorizat ținuta cu mănuși lucioase și cizme cu toc înalt. Potrivit designerul Harri, recentele „comentarii de ură” de pe rețelele de socializare împotriva lui Smith au jucat un rol în crearea costumului, relatează tabloidul american People. Brandul este specializat în crearea ținutelor latex. Pantalonii sunt descriși ca fiind „pantaloni vază cu mâner dublu” și sunt făcuți la comandă, dar se vând cu 5.000 de dolari.

Ținuta cântărețului  a început să fie în trend pe Twitter, unde utilizatorii au avut o mulțime de opinii despre alegerea acestuia. „Cineva este disperat de atenție... wow”, „Umilirea continuă pentru Sam Smith – ce naiba este asta?”, „Ca și cum nu l-aș putea urî suficient pe Sam Smith, el vine îmbrăcat în monstruozitatea asta”, „Sam Smith se identifică ca Missy Eliot acum?”, „Sincer, Sam Smith caută prea multă atenție. Într-adevăr, devine plictisitor acum”, au fost doar câteva din comentariile scrise.

Iar pentru spectacol, Sam Smith a urcat pe scenă alături de Kim Petras, care a făcut istorie la Premiile Grammy devenind primul artist transgender care a luat acasă premiul pentru cel mai bun duo/grup pop. Ei au interpretat celebra piesă „Unholy”. Sam și Kim au cauzat o dezbinare, nu toată lumea este la bord cu unele dintre temele religioase în spectacolele lor live. De fapt, unii oameni au fost incredibil de furioși pentru spectacolul lor de la Premiile Grammy, catalogând duetul drept „satanic”. Piesa este prezentată pe cel de-al patrulea album al lui Smith, Gloria, care a fost lansat în ianuarie.

Cântărețul britanic nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie, ci se identifică cu termenul non-binar. El a afirmat în anul 2019 că s-a gândit să-și facă schimbare de sex. Acesta va concerta pe 4 iunie, la București, în cadrul festivalului „Summer in the City”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net