Cele mai reale poze cu Leonardo DiCaprio. Actorul e plin de «colăcei»!

Leonardo DiCaprio a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre cu iubita lui mai tânără cu 23 de ani, Camila Morrone, în timp ce aceștia se bucurau de o zi însorită de plajă. Deliciul admiratorilor săi l-a făcut însă „burtica” actorului, care se afișează fără tricou fără să îi pese de comentariile cârcotașilor.

Leonardo DiCaprio și iubita, surprinși de paparazzi la plajă Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio și iubita, surprinși de paparazzi la plajă Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio, acum în vârstă de 47 de ani, a fost sex simbolul unei generații, fiind printre cei mai râvniți și apreciați bărbați, cot la cot cu Brad Pitt sau Johnny Depp. Dar acele vremuri nu au apus nici pe departe!

Leonardo DiCaprio, „plinuț” dar fericit în brațele iubitei

Leo încă se bucură de multe admiratoare, care îl consideră în continuare un „bărbat fatal”, acesta având succes de ceva vreme și la alte categorii de vârstă. Iubita actorului, Camila Morrone, are 24 de ani, iar cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, fiind adesea surprinși în gesturi de tandrețe.

Leonardo DiCaprio a acumulat câteva kilograme în plus Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio a acumulat câteva kilograme în plus Foto: Profimedia

În timp ce întreaga planetă încă se întreabă dacă „Don’t Look Up”, cel mai recent proiect al actorului, este un film bun sau nu, Leo nu se lasă deranjat din brațele iubitei sale. Mai mult decât atât, actorului pare să nu îi pese nici că, odată cu trecerea timpului, a acumulat și câteva kilograme în plus, afișând în prezent la plajă niște „colăcei” în toată regula.

Leonardo DiCaprio a petrecut Revelionul și începutul de an în St. Barts, acolo unde s-a distrat alături de iubita lui, dar și de Jeff Bezos și partenera acestuia, Lauren Sanchez. Cuplurile au petrecut intrarea în noul an pe insula preferată de vedete, St. Barts, distrându-se pe yachtul miliardarului Jeff Bezos.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au o relație de peste 4 ani, iar apropiații cuplului ar spune că ea ar fi „aleasa". Mai mult decât atât, aceștia nu exclud nici o eventuală nuntă în viitorul apropiat între cei doi, semn că Leo este extrem de serios cu privire la partenera lui, chiar dacă de-a lungul timpului a frânt multe inimi.

Mai multe imagini de la plajă cu Leonardo și Camila puteți viziona AICI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net