Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Oscar 2024! Margot Robbie s-a schimbat într-un body sexy

Duminică, a fost o seară plină de strălucire pe covorul roșu de la Dolby Theatre, din Los Angeles, la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar. Pe lângă decernarea premiilor, a mai fost în centru atenției și parada ținutelor. Divele și-a pus pe ele cele mai elegante și mai frumoase rochii, atrăgând privirile tuturor.

Zendaya, într-o rochie roz la Premiile Oscar 2024

: Zendaya a purtat o rochie roz cu gri, de la Armani Privé, la Premiile Oscar 2024
: Zendaya a purtat o rochie roz cu gri, de la Armani Privé (Foto: Profimedia)

 Zendaya (27 de ani) este o obișnuită a listei celor mai bine îmbrăcate vedete. Actrița din „Dune 2” americană a purtat o rochie roz cu paiete argintii, de la casa de modă Armani Privé. Ținuta cu o singură bretea i-a scos în evidență silueta fără cusur. Focoasa șatenă și-a aranjat părul în bucle lejere, amintind de coafurile pe care le purtau actrițele de la Hollywood în ani ’50. Drept accesorii, Zendaya a purtat o pereche de cercei cu diamante roz și o brățară argintie. Machiajul a fost unul discret: tuș negru la ochi și un ruj de culoare nude.

Lupita Nyong'o, într-o rochie albastră la Premiile Oscar 2024
Lupita Nyong'o, într-o ținută Armani Privé (Foto: Profimedia)

Lupita Nyong'o (41 de ani) a fost o apariție de neuitat, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024. Actrița de origine kenyană a optat pentru o rochie personalizată de la Armani Privé, de culoare albastru deschis, împodobită cu cristale și pene. Starul și-a completat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, o brățară și inele din argint, de la De Beers. Rochia a adus aminte de cea purtată de ea la Premiile Oscar 2014, atunci când a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru interpretarea ei în filmul „12 ani de sclavie”, potrivit revistei People.

Margot Robbie a renunțat la ținutele roz

Margot Robbie (33 de ani) a captivat atenția tuturor, pe covorul roșu. Inițial, vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, dar ulterior s-a schimbat într-o ținută aurie și sexy, pentru a lua parte la petrecerea Vanity Fair organizată la Premiile Oscar 2024. Actrița din „Barbie” a făcut furori într-un body strălucitor de la Mugler, care face parte dintr-o colecție lansată în 1996, iar pe deasupra a purtat o pelerină asortată. Ansamblul auriu i-a evidențiat silueta tip clepsidră, cu care superba actriță se mândrește.

Marcot Robbie într-un body auriu la petrecerea Oscar 2024
Margot Robbie a optat pentru un body de la Mugler (Foto: Profimedia)

Anya Taylor Joy (27 de ani) a arătat divin într-o rochie argintie și strălucitoare, de la Dior Haute Couture.

Anya Taylor Joy, într-o rochie argintie la Premiile Oscar 2024
Anya Taylor Joy a ales să poarte o rochie Dior (Foto: Profimedia)

Ținuta incredibilă a prezentat o fustă voluminoasă acoperită cu strasuri și franjuri. Pentru vedeta americano-britanică a fost pentru prima oară când a participat la Premiile Oscar, așa că și-a dorit să iasă în evidență. Drept accesorii, Anya a ales un lanț uriaș cu diamante, o pereche de cercei în formă de floare, o brățară și mai multe inele argintii.

Hailee Steinfeld, într-o rochie albastră la Premiile Oscar 2024
Hailee Steinfeld, într-un ansamblu de la Ellie Saab (Foto: Profimedia)

Hailee Steinfeld (27 de ani) a semănat cu o zeiță grecească, pe covorul roșu de la Dolby Theatre. Actrița americană a venit îmbrăcată într-o rochie albastră fără bretele, care face parte din colecția de primăvară/vară 2024 a casei de modă Ellie Saab. Ținuta spectaculoasă a prezentat și o pelerină, iar în zona bustului și a mânecilor a avut detalii aurii.  

America Ferrera, într-o rochie roz la Premiile Oscar 2024
America Ferrera, strălucitoare în Atelier Versace (Foto: Profimedia)

America Ferrera (39 de ani) a adus un omagiu rolului său din „Barbie” și a purtat o rochie roz, de la Atelier Versace, care i-a scos în evidență formele voluptoase. Ținuta lucioasă acoperită cu strasuri a avut și un decolteu generos. La gât, America a purtat un lanț masiv cu diamante roșii.

Carey Mulligan, într-o rochie alb-negru la Premiile Oscar 2024
Carey Mulligan, într-o rochie de la Balenciaga (foto: Profimedia)

Carey Mulligan (38 de ani) a făcut senzație într-o rochie fără bretele de la Balenciaga, din catifea, în culorile negru și alb. Ținuta tip sirenă, la care actrița a purtat o pereche de mănuși negre, a prezentat în partea de jos a fustei o porțiune cu tul alb. Ținuta a fost o reinterpretare a unei vechi rochii din 1951, realizată de Cristobal Balenciaga. Mulligan a purtat și o pereche de cercei Fred Leighton, cu diamante de 20 de carate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net