Care este cel mai prost film al anului. Premiile Zmeura de Aur au fost decernate chiar înainte de Premiile Oscar 2024

Deja ne apropiem tot mai mult de decernarea premiilor Oscar, însă înainte de a afla care sunt cele mai bune filme ale anului, alte pelicule au avut „onoarea” de a primi premiul exact opus. Zmeura de Aur a fost decernată celor mai proaste filme ale anului, cât și celor mai slabe performanțe ale actorilor și actrițelor de la Hollywood.

 Premiile Zmeura de Aur au fost decernate chiar înainte de Premiile Oscar 2024
Premiile Zmeura de Aur au fost decernate chiar înainte de Premiile Oscar 2024

O „performanță” deloc de invidiat în acest an a fost înregistrată de către actrița Megan Fox, căreia i-au fost decernate două premii la ediția cu numărul 44 a Zmeurei de Aur. Pentru rolul ei din pelicula „Johnny & Clyde”, Megan Fox a primit premiul pentru ea mai proastă interpretare a unei actriţe în rol principal. De asemenea, pentru rolul actriței în „Expend4bles”, Megan Fox a primit și premiul pentru cel mai prost rol secundar. Și Sylvester Stallone a primit un trofeu pentru rolul său din acest film.

Jon Voight s-a numărat și el printre câștigătorii de la Zmeura de Aur. Actorul a primit trofeul pentru cea mai proastă interpretare a unui actor în rolul principal, performanța sa din filmul „Mercy” impresionând negativ fanii și criticii. În privința celui mai prost film al anului, acest titlu a revenit peliculei „Winnie-the-Pooh: Sânge și Miere”. Acest film horror îl are în rolul principal pe Winnie the Pooh, iar filmul a ridicat Zmeura de Aur la 5 categorii: imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake.

Premiile Oscar sunt decernate în această seară

În această noapte sunt decernate și premiile Oscar
În această noapte sunt decernate și premiile Oscar

Desigur, fanii filmului deja așteaptă cu nerăbdare decernarea premiilor Oscar, care urmează să aibă loc chiar în această noapte. La ediția cu numărul 96 a premiilor, filmul „Oppenheimer” are cele mai multe nominalizări, iar atât Cillian Murphy, cât și Robert Downey Jr., pot pleca acasă cu un Oscar, pentru rolul din această peliculă.

Iubitorii de film din țara noastră vor putea viziona live Gala Premiilor Oscar, pe VOYO, fie în formatul original, în limba engleză, ori dublat în limba română de către Irina Margareta Nistor. Înregistrarea galei poate fi văzută și pe 12 martie, de la 20:30, pe Pro cinema.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net