Charlie Sheen, atacat de o vecină! Femeia a încercat să îl sugrume

Ultima actualizare:

Scandal în casa lui Charlie Sheen (58 de ani)! Actorul de la Hollywood a fost atacat de o vecină, miercuri, care a intrat cu forța în locuința lui și a încercat să îl sugrume. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

Poză tip portret cu Charlei Sheen, îmbrăcat într-un costum albastru
Charlie Sheen a chemat poliția, după ce a fost atacat în propria casă (Foto: GettyImages)

Se pare că între el și femeia de 47 de ani ar fi pornit o dispută, în casa din Los Angeles a actorului, potrivit Page Six.  Departamentul șerifului din Los Angeles a confirmat vineri că starul din „Doi bărbați și jumătate”, care deține o avere de 10 milioane de dolari, a fost atacat de o femeie care a intrat cu forța în casa lui. Surse din forțele de ordine au declarat pentru presa că, odată ce Sheen i-a deschis ușa femeii – care este vecina lui – ea  s-a năsputit asupra lui, i-a rupt cămașa și a încercat să-l sugrume. Se pare că aceasta era și înarmată. După ce Charlie Sheen a reușit s-o scoată din casă, femeia s-a întors în locuința ei.

Numele acesteia nu a fost făcut public. În cele din urmă, femeia a fost arestată pentru agresiune cu o armă letală și spargerea unei locuințe. Nu este clar ce a cauzat altercația dintre cei doi. Sheen e cel care a sunat la poliție, iar mai mulți ofițeri de la LASD și paramedici au sosit la fața locului, însă Charlie Sheen nu a fost dus la spital.

Nu este pentru prima dată când actorul are o problemă cu femeia respectivă, potrivit unor surse apropiate de starul de la Hollywood. Sheen le-a spus polițiștilor că aceeași vecină a aruncat recent niște lichid lipicios pe mașina lui. De asemenea, ea i-ar fi împrăștiat gunoiul în fața ușii cu o zi înainte de atac. 

Charlie Sheen s-a lăsat de băutură de șase ani

Charlie Sheen a fost alcoolic în trecut, iar recent a anunțat că este foarte mândru că n-a mai pus gura pe alcool de șase ani. „Am un stil de viață foarte consistent acum. Totul se învârtă în jurul vieții de tată singur și despre creșterea băieților mei gemeni, Max și Bob, în ​​vârstă de 14 ani.”, a declarat el pentru revista People.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net