Charlize Theron are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios

Charlize Theron (47 de ani) este din nou îndrăgostită! Actrița se iubește în secret cu Alex Dimitrijevic (36 de ani), un manechin care locuiește în Los Angeles. Se pare că cei doi sunt împreună de câteva luni, conform unor surse apropiate de actrița sud-africană. 

Charlize Theron iubește din nou! (Foto: GETTYIMAGES)
Charlize Theron iubește din nou! (Foto: GETTYIMAGES)

Cine e  Alex Dimitrijevic, iubitul lui Charlize Theron

Charlize și Alex sunt împreună de câteva luni (Foto: PROFIMEDIA)
Charlize și Alex sunt împreună de câteva luni (Foto: PROFIMEDIA)

S-au cunoscut prima dată la un eveniment, iar de atunci sunt de nedespărțit. Zilele trecute, Charlize și Alex au fost văzuți luând masa la un restaurant din L.A. În imaginile realizate de fotoreporterii americani, Charlize Theron pare extrem de fericită, la brațul modelului. Îmbrăcată lejer, într-o bluză vișinie și o pereche de pantaloni crem, actrița a fost văzută râzând alături de noua ei cucerire. La rândul său, Alex Dimitrijevic s-a îmbrăcat într-o ținută casual, cu o cămașă galbenă și înflorată și o pereche de blugi albaștri. 

Despre Alex Dimitrijevic nu se cunosc prea multe detalii. Bărbatul are o înălțime de 1.90 m și este model la agenția NEXT, potrivit Page Six.

Charlize Theron are două fetițe adoptate

Ultima relație serioasă a lui Theron, care are o avere de 170 milioane de dolari, a fost cu actorul Sean Penn (62 de ani), iubire care a început în 2013 și s-a încheiat în 2015. Actrița s-a iubit și cu Stuart Townsend după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului lor din 2002, „Trapped”. Relația lor s-a încheiat în 2010.

Charlize Theron nu a fost niciodată căsătorită, însă are doi copii adoptați, pe fetițele Jackson (11 ani) și August (7 ani). „Le-am spus tuturor partenerilor mei că vreau să adopt, că așa văd eu că va arăta familia mea (...) Fetițele mele sunt totul pentru mine. Vreau să fie mândre și încrezătoare în ele”, a povestit actrița, în urmă cu ceva timp.

În 2020, ea le-a spus fanilor despre viața ei amoroasă, dezvăluind că este mândră să fie într-o relație cu ea însăși, după ce fiicele ei au implorat-o să-și facă un iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net