Cher, impecabilă la 76 de ani, colaborează cu Versace

Ultima actualizare:

Cher nu se dezminte și continuă să impresioneze la cei 76 de ani împliniți. Diva care a influențat zeci de generații pare „imposbil de pensionat” și marchează, în 2022, o colaborare istorică, asociindu-se cu casa de modă Versace.

Astfel, artista și Versace lansează o colecție vestimentară sub umbrela brandului „Chersace”.

Recent, ea și-a etalat fizicul de invidiat într-o serie de fotografii publicate pe Instagarm și a stârnit comentarii entuziaste din partea nimeni alteia decât Donatella Versace, șefa legendarei case de modă și sora regretatului Gianni Versace, fondatorul companiei.

Mesaje entuziaste de la Donatella Versace

„Ești un înger, Cher! Îți mulțumesc că ai ales să sărbătorim împreună „Luna Diversității”!” sau „Da! Te iubec, Cher! Chersace este emblematic!” sunt două dintre mesajele postate de Donatella Versace, ca răspuns la fotografiile publicate de artistă.

Citește și: Cher le oferă casa refugiaţilor ucraineni. Cum arată palatul de 85 de milioane de dolari

Colaborarea nu este întâmplătoare, linia vestimentară și brand-ul Chersace fiind lansate cu ocazia evenimentului internațional „Luna Diversității”(n.r. Pride Month), desfășurat în luna iunie, în întreaga lume.

De altfel, un procent semnificativ din veniturile obținute din vânzările Chersace va merge către „Gender spectrum”, o organizație caritabilă aleasă de artistă și de Donatella pentru munca de susținere a persoanelor din comunitatea LGBTQ+, în special a copiilor și tinerilor.

Implicată în producția filmului ei biografic

Cher, cântăreață și actriță legendară, e considerată „Zeița muzicii pop”. Femeie de afaceri de succes, artista este o susținătoare dedicată a minorităților sexuale.

În prezent, ea pregătește un proiect fabulos, colaborând cu celebra casă de filme Universal pentru realizarea unui film biografic despre viața și carera ei.

Citește și: Cher, în război cu văduva fostului soţ. De ce a dat-o în judecată pe ultima soţie a lui Sonny Bono

Ea a dezvăluit faptul că dorește ca rolul ei să fie interpretat de o artistă debutantă, care nu a cunoscut celebritatea.

De asemenea, într-un interviu acordat revistei Variety, artista a declarat că producătorii viitorului film țin cont de sfaturile ei, însă deciziile finale în ceea ce privește distribuția și producția proiectului nu îi aparțin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net