„În Rai se cântă rock”. Meat Loaf a murit la 74 de ani. Ce omagii i-au adus prietenii pe rețelele de socializare

21 ianuarie 2022

Meat Loaf a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală mondială. Artistul a vândut peste 100 de milioane de albume și a câștigat un premiu Grammy pentru piesa I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That), care a ajuns no 1 în topurile muzicale din 28 de țări.

meat loaf artist jpg

Rockerul Meat Loaf a fost și un apreciat actor. El a jucat în 65 de producții (printre care Fight Club și Wayne’s World), dar și în câteva musicaluri, cum ar fi The Rocky Horror Picture Show.

Colegii săi de breaslă din industria muzicală s-au grăbit să-și aducă omagiile, iar printre aceștia se numără Cher sau compozitorul Andrew Lloyd Weber, care a spus că ”Porțile cerului s-au deschis, iar Raiul va răsuna a muzică rock”.

Celebrul jurnalist britanic Piers Morgan a adus un omagiu legendarului Meat Loaf, după ce acesta a murit la vârsta de 74 de ani. 

image

Piers Morgan a fost unul dintre primii care i-au adus un omagiu legendarului cântăreț, spunând: „RIP Meat Loaf, 74 de ani. A fost unul dintre cele mai incredibile personaje ale muzicii rock din toate timpurile și artistul al cărui album emblematic „Bat Out Of Hell” este unul dintre cele mai vândute discuri din istorie. Un cameleon extraordinar de talentat, extravagant, amuzant, scandalos și rebel. Vești triste."

Boy George a spus: „R.I.P Meatloaf. Dragoste și rugăciuni pentru toată familia și prietenii apropiați.

"Odihneşte-te în pace, Meat Loaf. Îţi mulţumesc pentru că ai fost unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit de Rocky Horror Picture Show", a scris producătoarea Heather Wixson.

image

Meat Loaf avea mari probleme de sănătate

Meat Loaf, pe numele real Marvin Lee Aday, a vândut milioane de albume în întreaga lume și a fost onorat cu premiul Hero la ceremonia anuală de muzică Q Awards din 2016.

Veteranul rock a fost afectat de probleme de sănătate și iar zvonurile cu privire la iminenta sa moarte au apărut încă din 2016, atunci când s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert.

Familia nu a dorit să facă publice cauzele decesului. 

Puteți urmări știrile Click și pe Google News

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg