Meat Loaf, un excentric fără scăpare! Și-a cerut iubita în căsătorie cu un somon

Ultima actualizare:

Povestea vieții lui Meat Loaf este la fel de impresionantă precum cariera sa care s-a întins pe șase decenii. Artistul a avut o copilărie zbuciumată, o adolescență plină de rebeliune, însă nici la maturitate nu și-a găsit cu ușurință liniștea. 

image

Meat Loaf, pe numele său adevărat Marvin Lee Aday, s-a născut în Texas, în anul 1947, într-o familie disfuncțională formată dintr-un tată alcoolic și o mamă copleșită de situație. Adesea, sătulă de certurile frecvente și din dorința de a-și proteja copilul, mama lui Marvin îl trimitea pe micuț în vacanțe prelungite la bunici. În anul 1967, Marvis și-a format propria trupă, în Los Angeles, sub numele de Meat Loaf Soul și a început să fie cunoscut în breasla muzicienilor. 

Meat Loaf a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție atunci când înregistra celebra "Bat Out of Hell". S-a îndrăgostit iremediabil de ea, iar cerea în căsătorie nu a întârziat să apară. Nu a fost una obișnuită!

Meat nu a cerut-o de soție pe Leslie folosind un inel impresionant, ci o porție de somon, potrivit informațiilor apărute în biografia artistului. Leslie a fost, totuși cucerită de inventivitatea artistului și a acceptat cererea. Cei doi s-au căsătorit în anul 1979 și au divorțat în 2001. Între timp au devenit părinții a două fete. 

Sfârșitul aniloe 1970 a fost unul plin de excese pentru Meat Loaf. Artistul muncea extraordinar de mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni cunoscut în întrega lume și se confunda în consumul de stupefiante pentru a putea facă ritmului haotic.

Meat Loaf a avut o tinerețe zbuciumată 

Nu de puține ori a avut nevoie de oxigen după terminarea concertelor sau a sesiunilor de înregistrări, dezvăluie un prieten apropiat al artistului, conform lodersound.com. În perioada în care era consumat de dependența de droguri, artistul a luat în considerare și varianta sinuciderii, însă povestea de dragoste pe care a început-o cu Leslie i-a temperat setea pentru excese.

După divorțul de Leslie, artistul a găsit fericirea în brațele femeii care i-a fost alături până în ultima clipă, Deborah Gillespie. 

Meat Loaf, pe numele său adevărat Michael Lee Aday, a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a avut o carieră care s-a întins timp de șase decenii. Muzicianul a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock, iar melodia "I'd Do Anything For Love" l-a purtat pe cele mai mari culmi ale succesului. A murit în noaptea de joi spre vineri, 21 ianuarie 2022, iar familia nu a dorit să dezvăluie care este motivul decesului.   

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net