Meat Loaf, un excentric f─âr─â sc─âpare! ╚śi-a cerut iubita ├«n c─âs─âtorie cu un somon

Povestea vie╚Ťii lui Meat Loaf este la fel de impresionant─â precum cariera sa care s-a ├«ntins pe ╚Öase decenii. Artistul a avut o copil─ârie zbuciumat─â, o adolescen╚Ť─â plin─â de rebeliune, ├«ns─â nici la maturitate nu ╚Öi-a g─âsit cu u╚Öurin╚Ť─â lini╚Ötea. 

image

Meat Loaf, pe numele s─âu adev─ârat Marvin Lee Aday, s-a n─âscut ├«n Texas, ├«n anul 1947, ├«ntr-o familie disfunc╚Ťional─â format─â dintr-un tat─â alcoolic ╚Öi o mam─â cople╚Öit─â de situa╚Ťie. Adesea, s─âtul─â de certurile frecvente ╚Öi din dorin╚Ťa de a-╚Öi proteja copilul, mama lui Marvin ├«l trimitea pe micu╚Ť ├«n vacan╚Ťe prelungite la bunici. ├Än anul 1967, Marvis ╚Öi-a format propria trup─â, ├«n Los Angeles, sub numele de Meat Loaf Soul ╚Öi a ├«nceput s─â fie cunoscut ├«n breasla muzicienilor. 

Meat Loaf a ├«nt├ólnit-o pe cea care avea s─â ├«i devin─â so╚Ťie atunci c├ónd ├«nregistra celebra "Bat Out of Hell". S-a ├«ndr─âgostit iremediabil de ea, iar cerea ├«n c─âs─âtorie nu a ├«nt├órziat s─â apar─â. Nu a fost una obi╚Önuit─â!

Meat nu a cerut-o de so╚Ťie pe Leslie folosind un inel impresionant, ci o por╚Ťie de somon, potrivit informa╚Ťiilor ap─ârute ├«n biografia artistului. Leslie a fost, totu╚Öi cucerit─â de inventivitatea artistului ╚Öi a acceptat cererea. Cei doi s-au c─âs─âtorit ├«n anul 1979 ╚Öi au divor╚Ťat ├«n 2001. ├Äntre timp au devenit p─ârin╚Ťii a dou─â fete. 

stanga
dreapta
meat loaf jpg
meat loaf deces jpg
meat loaf artist jpg
meat loaf pe scena jpg
Meat Loaf concert jpg

Sfârșitul aniloe 1970 a fost unul plin de excese pentru Meat Loaf. Artistul muncea extraordinar de mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni cunoscut în întrega lume și se confunda în consumul de stupefiante pentru a putea facă ritmului haotic.

Meat Loaf a avut o tinere╚Ťe zbuciumat─â 

Nu de pu╚Ťine ori a avut nevoie de oxigen dup─â terminarea concertelor sau a sesiunilor de ├«nregistr─âri, dezv─âluie un prieten apropiat al artistului, conform lodersound.com. ├Än perioada ├«n care era consumat de dependen╚Ťa de droguri, artistul a luat ├«n considerare ╚Öi varianta sinuciderii, ├«ns─â povestea de dragoste pe care a ├«nceput-o cu Leslie i-a temperat setea pentru excese.

Dup─â divor╚Ťul de Leslie, artistul a g─âsit fericirea ├«n bra╚Ťele femeii care i-a fost al─âturi p├ón─â ├«n ultima clip─â, Deborah Gillespie. 

Meat Loaf, pe numele s─âu adev─ârat Michael Lee Aday, a v├óndut peste 100 de milioane de albume ├«n ├«ntreaga lume ╚Öi a avut o carier─â care s-a ├«ntins timp de ╚Öase decenii. Muzicianul a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock, iar melodia "I'd Do Anything For Love" l-a purtat pe cele mai mari culmi ale succesului. A murit ├«n noaptea de joi spre vineri, 21 ianuarie 2022, iar familia nu a dorit s─â dezv─âluie care este motivul decesului.   

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan