"I'll Do Anything For Love", melodia cu care Meat Loaf a făcut istorie

Legendarul cântăreț de origine americană, Meat Loaf, a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unor probleme de sănătate care îi creau dificultăți de ceva vreme. Artistul a avut o carieră impresionantă, însă de departe cea mai cunoscută melodie a sa este "I'd Do Anything For Love". 

image

Meat Loaf, pe numele său adevărat Michael Lee Aday, a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a avut o carieră care s-a întins timp de șase decenii. Muzicianul a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock, iar melodia "I'd Do Anything For Love" l-a purtat pe cele mai mari culmi ale succesului.

Pentru versurile cântecului și interpretarea de excepție, Meat Loaf a primit Premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare solo rock și Premiul Brit pentru cel mai bine vândut single, ambele în anul 1994. 

Povestea melodiei "I'd Do Anything For Love" pare să fie asemănătoarea poveștii prezentate în desenul animat "Frumoasa și bestia", iar vocea barională a lui Meat Loaf se îmbină perfect cu cea a Lorrainei Crosby. 

Familia a anunțat decesul celebrului artist

Cei care au anunțat moartea celebrului artist au fost rudele acestuia. Ele au menționat că nu doresc să facă publică factorul care a dus la decesul solistului și au solicitat discreție întrucât trec prin clipe dificile pentru întreaga familie.

"Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere! Dinspre inima lui, spre sufletele voastre – să nu uitați niciodată de rock", a fost mesajul familiei. 

În ultimele sale clipe, Meat Loaf le-a avut aproape pe cele mai dragi persoane din viața sa, soția și cele două fiice, Pearl și Amanda, se arată în mesajul familiei.

"Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg