Chris Rock, „obsedat” de soția lui Will Smith? „Nimeni nu se ia de t***a asta! Ea a început, eu o să termin”

Ultima actualizare:

La doar câteva zile după ce Chris Rock (58 de ani) i-a atacat pe Will Smith (54 de ani) și pe soția lui, Jada Pinkett Smith (51 de ani), în cadrul show-ului de stand-up difuzat pe Netflix, intitulat Selective Outrage, surse apropiate de Jada au declarat că Rock este „obsedat” de ea.

Chris Rock a fost prieten bun cu soții Smith, înainte de palma de la Oscaruri (Foto: GettyImages)
Chris Rock a fost prieten bun cu soții Smith, înainte de palma de la Oscaruri (Foto: GettyImages)

Mulți fani l-au criticat deja pe Chris Rock, pentru că a ales orașul natal al lui Jada Pinkett Smith, Baltimore, pentru a-și filma show-ul de stand-up, unde a abordat subiectul palmei primită de la Will Smith la Oscarurile de anul trecut, dar și detalii despre cei doi soți, care i-au fost prieteni decenii întregi.

Chris Rock a jignit-o pe Jada, în timpul spectacolului său de stand-up

Acum, o sursă apropiată de Pinkett Smith, a declarat pentru revista americană People că Rock este absolut „obsedat” de Jada, lucru care s-ar întâmpla de zeci de ani.

Jada nu a avut nicio implicare în toată drama aceasta, în afară de faptul că a fost jignită.  Chris este obsedat de ea și asta se întâmplă de aproape 30 de ani. Uitați-vă unde a ales să-și filmeze show-ul Netflix. În orașul ei natal, Baltimore. Este obsedat”, a declarat o sursă apropiată de Jada.

 Rock a vorbit de Jada, în cadrul spectacolului său de stand-up, și a mărturisit că aceasta i-a cerut să nu găzduiască premiile Oscar. 

Cu ani în urmă, Jada a spus că n-ar trebui să găzduiesc Oscarurile pentru că bărbatul ei nu a fost nominalizat pentru interpretarea lui în Concussion. Și apoi, mi-a dat el mie o contuzie (referindu-se la palma primită la Oscaruri n.r)”, a spus Chris Rock.

Sursa apropiată de Jada contestă acest lucru, susținând: „Nu i-a cerut niciodată lui Chris să nu găzduiască Oscarurile. Ea a spus public, într-un mesaj pe Fcebook scris la acea vreme, că Rock ar fi o gazdă grozavă a premiilor Oscar și că este perfect pentru acest job.  

Rock a mai spus în show-ul Netflix că: „Am făcut niște glume despre ea. Cui îi pasă? Așa este: ea începe, eu termin. Așa s-a întâmplat, la naiba. Nimeni nu se ia de t***a asta. Ea a început asta. Nimeni nu se bătea cu ea”.

Conform unor surse apropiate de Chris Rock, actorul ar fi primit 40 de milioane de dolari pentru show-ul Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net