Noutate, pe Netflix. Chris Rock va susține un show de comedie în direct!

Netflix introduce un nou tip de producție, show de comedie transmis în direct. Se pare că aceasta este tendința implementată cu succes de platformele concurente, iar primul spectacol pregătit îl va avea ca personaj principal pe comediantul american Chris Rock.

Show-ul va fi difuzat în 2023

Show-ul va fi difuzat la începutul anului 2023, a anunţat joi Netflix, într-un comunicat în care vicepreşedintele Robbie Praw a promis „un moment de neuitat". Grupul a suferit o criză de creştere în primul semestru, cu o pierdere seacă de 1,2 milioane de abonaţi, ceea ce l-a determinat să ia diverse măsuri pentru a inversa tendinţa, anunță Adevărul.

Din luna noiembrie, Netflic oferă un nou abonament lunar mai ieftin, care include însă publicitate, pentru a atrage noi consumatori şi pentru a genera venituri suplimentare. Netflix a lansat abonamentul cu reclame, „Basic with ads”, la care au acces utilizatorii din 12 țări: SUA, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania, Marea Britanie.

Vezi și: Românii sunt înnebuniți după serialul „Manifest”, difuzat de Netflix

Experimentul unei transmisiuni în direct cu Chris Rock, care a ţinut prima pagină a ziarelor în primăvară când a fost pălmuit de actorul Will Smith la Oscaruri, este, de asemenea, o modalitate de a-şi diversifica oferta. Netflix ia în considerare, de asemenea, posibilitatea de a oferi sport în direct pe platforma sa, potrivit unor informaţii dezvăluite de Wall Street Journal, recent.

În lumea competitivă a streaming-ului, cu numeroase platforme, rivalii săi Disney+ şi Amazon Prime Video permit deja abonaţilor să urmărească sporturi sau concerte în direct. Netflix, care şi-a revenit câştigând încă 2,4 milioane de abonaţi în al treilea trimestru, organiza deja un festival anual de comedie în Los Angeles, însă spectacolele din cadrul respectivului eveniment nu au fost transmise în direct.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net