Românii sunt înnebuniți după serialul „Manifest”, difuzat de Netflix

Ultima actualizare:

În iunie 2021, NBC renunța la producția serialului SF „Manifest”, dupa trei sezoane, doar că seria a vut un succes atât de mare pe Netflix, încât platforma de streaming a decis să cumpere drepturile de realizare a celui de-al patrulea sezon.

Peste 50 de milioane de ore de transmisie, la nivel mondial

Acest sezon, de altfel, a fost atât de urmărit, încât serialul a devenit cel mai urmărit show de pe Netflix, la nivel global, cu peste 57 de milioane de ore de transmisie.

Pe contul de socializare al platformei, din România, fanii au fost întrebați dacă le-a plăcut cel de-al patrulea sezon, iar reacțiile au fost într-o măsură covârșitoare de laudă.

În acest moment, sunt difuzate 10 episoade, din acest sezon 4, realizat și difuzat de Netflix, alte 10 episoade urmând să fie lansate. Serialul spune povestea unui grup de pasageri ai unui avion care reapare brusc după ce dispăruse de pe radare în urmă cu cinci ani.

Pentru pasageri, zborul fusese unul absolut normal așa că atunci când au debarcat nu înțeleageau de ce sunt băgați în carantină. Acasă, rudele lor erau mai în vârstă cu cinci ani, evident, unii parteneri își refăcuseră viețile, copiii crescuseră.

La un moment dat, majoritatea pasagerilor încep să aibă o serie de viziuni despre niște situații grave și ajung să realizeze că acestea urmau să se petreacă, așa că încearcă să ajute la evitarea unor tragedii sau catastrofe.

Actrița principală Melissa Roxburgh a declarat: „Sunt fericită că Netflix ne-a adus înapoi, nu numai pentru a termina povestea, ci și pentru a le da tuturor posibilitatea de a-și încheia adecvat poveștile”. Ea a mai spus că se bucură că Netflix a mai realizat un sezon, pentru că altfel, majoritatea actorilor din distribuție ar fi devenit depresivi și că producătorii platformei de streaming au dat mână liberă scenariștilor, în materie de creativitate, fără să impună un anumit fir epic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net