Tim Burton, «țepuit» de studiourile Icons Films din România? Și-a retras producția Netflix

Ultima actualizare:

Tim Burton ar fi avut o experiență extrem de neplăcută cu echipa de la Icons Films , de aceea a luat decizia radicală de a continua producția de 100 de milioane de dolari, Familia Adams, în altă țară. Se pare că șefii de la studiourile Icons Films ar fi vrut să-l fure la bani pe celebrul regizor de la Hollywood.

Tim Burton, «țepuit» la studiourile Icons Films (sursa FOTO Getty)
Tim Burton, «țepuit» la studiourile Icons Films (sursa FOTO Getty)

Marele regizor de la Hollywood, Tim Burton, nu mai vrea să aibă de-a face cu România, după ce studiourile Icons Films ar fi încercat să-l facă la bani. Acesta a oprit filmările la mini-seria «Wednesday», o continuare a aventurilor familiei Adams, și va continua sezonul doi al producției în Bulgaria sau Ungaria. 

Citește și: Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii din România. A vizitat castelul Peleș și s-a declarat fermecată: "Dacă aș fi prințesă, mi-ar plăcea să stau aici"

Motivul pentru care Tim Burton a decis să părăsească România este faptul că șefii studiourilor Icons Films l-ar fi taxat cu sume uriașe de bani pentru a filma al doilea sezon al serialului «Wednesday», iar condițiile contractuale exagerate l-au determinat pe regizor să plece rapid de pe plaiurile mioritice, notează CanCan

S-au întâmplat multe măgării! De exemplu, o cameră care în mod normal se închiriază cu 300 de euro, să zicem, a fost propusă cu multe mii de euro și tot așa. Echipa lui Burton a înghițit pentru primul sezon mai multe costuri pe care oricum nu le considerau în regulă, dar când a văzut propunerile pentru sezonul 2, a fost haos. Burton s-a enervat foarte tare și în câteva zile a strâns tot”, au declarat surse apropiate, pentru publicația citată anterior. 

Regizorul ar fi găsit imediat alte oferte pentru filmarea producției Netflix și rămâne să se decidă foarte curând dacă va filma în Bulgaria sau în Ungaria. 

Ce vedete din România veți vedea în primul sezon al producției lui Tim Burton?

Vestea că Tim Burton urma să filmeze o mini-serie Netflix în România a fost o adevărată șansă pentru actorii din țara noastră, regizorul selectând câțiva artiști din România să facă parte din distribuția serialului, alături de vedete celebre precum Catherine Zeta Jones. În primul sezon al serialului «Wednesday», George Burcea a interpretat rolul lui «Lurch», servitorul uriaș din casa familiei Adams, iar magicianul Victor Dorobanțu l-a interpretat pe «The Thing», celebra mânuță fermecată. 

«Wednesday» este de fapt numele fiicei familiei Adams, iar serialul regizat de Tim Burton va spune povestea ei din perioada în care frecventează cursurile Academiei Nevermore, unde învață să-și folosească puterile paranormale. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net