Tim Burton, spitalizat de urgenţă. Uite ce-a pățit!

Ultima actualizare:

    Tim Burton, în vârstă de 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi regizori americani ai generaţiei salefoto: Getty
Tim Burton, în vârstă de 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi regizori americani ai generaţiei salefoto: Getty

Regizorul britanic Tim Burton a fost transportat de urgenţă la un spital din nord-vestul Angliei, în urma unei accidentări pe care a suferit-o luni seară, în timpul filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj al său, intitulat "Miss Peregrine's Home For Peculiars", informează contactmusic.com.

Cineastul, în vârstă de 56 de ani, se află în această perioadă în oraşul Blackpool din nord-vestul Angliei şi s-a accidentat în cursul serii de luni, în timpul unei pauze de filmări, scrie Mediafax. Regizorul a fost transportat imediat la un spital local - Victoria Hospital - unde, potrivit asistentului său, citat de The Sun, a fost internat într-o rezervă privată din secţia de Urgenţe.

Din fericire, după un control medical amănunţit, cineastul a fost informat că nu a suferit nicio fractură osoasă, iar programul de filmări va putea să continue aşa cum era prevăzut. Tim Burton va filma în această săptămână o scenă spectaculoasă, care va fi turnată în proximitatea unei construcţii celebre - Blackpool Tower. Filmările au debutat săptămâna trecută în acest oraş britanic. Filmul fantasy "Miss Peregrine's Home For Peculiars", care va fi lansat în cinematografe în anul 2016, îi are în distribuţie pe Samuel L. Jackson şi Judi Dench, este inspirat din romanul pentru copii omonim scris de Ransom Riggs.

Tim Burton, în vârstă de 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi regizori americani ai generaţiei sale. A devenit cunoscut publicului larg la sfârşitul anilor 1980, cu filmul "Viaţă de stafie/ Beetlejuice" şi, apoi, cu două pelicule din seria "Batman" - "Batman" (1989) şi "Batman se întoarce/ Batman Returns" (1992). Este renumit pentru universul său cinematografic care combină într-un mod original goticul şi fantasticul, în filme devenite culte, precum "Edward Mâini-de-foarfece/ Edward Scissorhands" (1990), "Atacul marţienilor!/ Mars Attacks!" (1996) şi "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow" (1999).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net