Cine e presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio. La doar 22 de ani are deja o carieră promițătoare

Ultima actualizare:

Se pare că Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu poate să renunțe la acest obicei! După ce a fost acuzat că are relații doar cu tinere sub 25 de ani, iată că actorul demonstrează din nou că are această preferință.

Colaj Leonardo DiCaprio și presupusa lui iubită, modelul Meghan Roche
Leonardo DiCaprio (48 de ani) ar fi pus ochii pe Meghan Roche (22 de ani) (Foto: GETTY/INSTAGRAM)

Meghan Roche și Leonardo DiCaprio, împreună în Ibiza

Conform apropiaților lui, Leonardo DiCaprio, care are o avere de 300 milioane de dolari, a pus ochii pe Meghan Roche (22 de ani), un model american. Tânăra a fost văzută în compania lui DiCaprio și a altor prieteni de-ai lor, la o plimbare cu iahtul, în Ibiza. Potrivit TMZ, Leo și Meghan au venit cu aceeași mașină, înainte de a se îmbarca pe vasul luxos, stârnind tot mai multe zvonuri privind eventuala lor relație.

Meghan Roche, născută pe 13 septembrie 2000, este din Yardley, Pennsylvania. Ea și-a făcut rapid un nume în industria modei. A semnat cu agenția de modelling Women Management la vârsta de doar 15 ani și a debutat pe podium ca model exclusiv pentru Givenchy. Aspectul și talentul uimitor al lui Roche au ajutat-o să defileze pe podium pentru designeri și case de modă celebre, precum Alexander Wang, Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Versace și mulți alții.

În 2018, Roche a fost recunoscută drept „Top Newcomer” de către models.com, solidificându-și statutul de talent promițător în industrie. Trăsăturile sale distincte, prezența captivantă și capacitatea de a da viață diferitelor campanii au atras atenția pasionaților de modă și a celor din industrie deopotrivă.

Pe măsură ce cariera lui Meghan Roche a luat avânt, ea a decis să se alăture IMG Models. Cu toate acestea, mutarea a fost întâmpinată cu o dispută legală, deoarece fosta ei agenție, Women Management, a intentat un proces pentru încălcarea contractului. În prezent, ea are contract cu agenția de modele DNA. În ciuda provocărilor, traiectoria carierei lui Roche a continuat ascendent, cu campanii pentru branduri renumite precum Marc Jacobs și Miu Miu.

Leonardo DiCaprio are o afinitate pentru manechine. El s-a despărțit de modelul Camilla Morrone (25 de ani) în urmă cu un an. De atunci, s-a speculat că s-a iubit cu mai multe modele, printre care Gigi Hadid (28 de ani) și Eden Polani (19 ani), însă starul din Titanic nu a confirmat niciodată aceste zvonuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net