Cristiano Ronaldo le-a distrus căsnicia perfectă? Tom Brady și Gisele Bundchen, proces de divorț de 600 de milioane de lire sterline!

Giselle Bundchen și Tom Brady au decis să se despartă, după un mariaj de 13 ani. Motivul neașteptat al separării poate fi Cristiano Ronaldo, în mod indirect. 

Giselle și Tom sunt deciși să divorțeze
Giselle și Tom sunt deciși să divorțeze

Giselle Bundchen și Tom Brady fac demersurile pentru a pune capăt, în mod legal, căsătoriei lor, iar fiecare dintre ei a luat deja legătura cu avocații întrucât au o avere fabuloasă de împărțit. Nu infidelitatea a fost motivul separării, ci imposibilitatea lui Tom Brady de a agăța în cui casca și adidașii de fotbal american. 

După ce l-a observat pe Ronaldo cum înscrie un hat-trick de excepție în martie 2022 și pare la fel de energic ca la 20 de ani, Tom Brady a revenit asupra deciziei de a se retrage și a anunțat că va juca în continuare în Liga Americană de Fotbal. Giselle a fost revoltată de decizia bărbatului și a decis să încheie socotelile, mai ales că se aștepta ca soțul ei să se retragă pentru a petrece mai mult timp în compania familiei. 

Citește și: Giselle Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț 

În vară, tensiunile dintre ei au atins punctul culminant,  iar Giselle Bundchen a plecat de acasă pentru a locui singură, într-o altă locuință pe care o deține. Conform publicațiilor din străinătate, cei doi nu mai locuiesc de câteva luni bune împreună, iar o împăcare este exclusă. 

Giselle nu mai poartă verighetă 

  „Nu se mai află într-un loc bun. Gisele simte că Tom a ales cariera în defavoarea familiei și s-a săturat de asta. Și ea are propriile aspirații și visuri și nu vrea să le mai amâne. În prezent își cântăresc opțiunile pentru viitor ca familie și se gândesc la următorii pași”, a dezvăluit un prieten apropiat al cuplului. 

După ce în presă au apărut zvonuri conform cărora ea și Tom Brady s-au despărțit, Giselle a fost văzută în Florida, îndreptându-se spre un salon de îngrijire corporală și tratamente alternative pe care îl frecventează de multă vreme. Detaliul care a atras atenția tuturor. Giselle Bundchen nu purta verighetă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg