VIDEO Gisele Bundchen și-a surprins soțul într-o ipostază intimă și l-a arătat întregii lumi

Ultima actualizare:

Celebra Gisele Bundchen, fotomodel international de origine braziliană a făcut-o lată! Și-a pândit soțul, pe starul de fotbal American Tom Brady când mergea să se spele pe dinți, dimineața, și l-a filmat, pe nepregătite.

În pielea goală, evident! De fapt, aproape dezbrăcat, întrucât sportivul abia apucase să își tragă pe el lenjeria intimă.

Citește și: Cât mare a crescut fiul lui Gisele Bundchen! Benny a împlinit 12 ani și mama lui l-a felicitat public

Cine și-a luat chiloți noi? Ia sa văd! Dă-mi să văd!”, l-a tachinat aceasta pfnind în râș, în timp ce sportivul încerca să îi arunce un prosop pe obiectivul camerei.

De fapt, perechea de chiloți surprinsă în clip este un „prototip”, sportivul urmând să lanseze o linie de lenjerie de corp, sub semnătura sa.

Tom Brady lansează o colecție de lenjerie intimă

Gisele Bundchen este un celebru fotomodel internațional, cunoscută pentru colaborarea cu Victoria's Secret. Are 41 de ani și e născută în Brazilia. de asemenea, Gisele este o autoare de succes, activistă și femeie de afaceri.

A devenit cunscută după relația de cinci ani cu Leonardo DiCaprio, de care s-a despărțit în 2005. Patru ani mai târziu și-a cunoscut soțul, pe Tom Brady. Cei doi au împreună doi copii.

Citește și: Gisele Bundchen a salvat o ţestoasă de mare! Mesajul emoționant pe care l-a transmis fanilor

Tom Brady, 44 de ani, este un sportiv de performanță, un superstar american, jucător de fotbal american și a făcut parte de șapte ori din echipa câștigătoare a Super Bowl.

Averea celor doi soți este una colosală, fiind estimată la aproximativ 580 de milioane de dolari. În 2015, Gisele a lansat o colecţie cu 300 de fotografii din întreaga ei carieră, în ediţie limitată, pentru a marca 20 de ani pe podiumuri. Cartea modelului nu s-a vândut ieftin, un volum având prețul, la lansare, de 700 de dolari.

Proprietate de 17 milioane de dolari

În urmă cu doi, cei doi soți au fost protagoniștii unei afaceri imobiliare de succes, în plină pandemie. Aunci, Gisele Bundchen și Tom Brady au cumpărat o proprietate cu 17 milioane de dolari în zona numită „buncărul milionarilor” de pe Insula Creek, în apropiere de Miami.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net