Darius Campbell Danesh, găsit mort în propria casă! Starul irlandez avea doar 41 de ani

Ultima actualizare:

Darius Campbell Danesh, fost concurent al emisiunii „Pop Idol", artist de origine scoțiană, a fost găsit fără viață în propria casă din Minnesotta, Statele Unite ale Americii. Artistul avea doar 41 de ani, iar polițiștii continuă investigațiile pentru a afla împrejurările în care s-a produs decesul. 

Darius Campbell avea doar 41 de ani
Darius Campbell avea doar 41 de ani

Darius Campbell Danesh a participat la emisiunea „Pop Idol" cu ani în urmă și a devenit cunoscut după ce a interpretat într-o manieră originală celebra melodie a lui Britney Spears,  „Baby One More Time". 

Conform publicațiilor din Marea Britanie, decesul acestuia ar fi avut loc în data de 11 august, însă familia îndurerată a artistului a informat despre moartea acestuia abia în seara zilei de 16 august.

 „Cu mare tristețe anunțăm moartea lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost găsit fără răspuns în pat, în apartamentul său din Rochester, Minnesota și a fost declarat mort după-amiaza de către biroul local al examinatorilor medicali”, au scris rudele sale.

Darius Campbell Danesh a avut o carieră de succes

Cântărețul a acumulat un total de cinci hituri de top zece în Marea Britanie, în timp ce albumul său de debut, „Dive In", a câștigat, de asemenea, discul de platină și a fost apreciat chiar și de către cei mai exigenți critici.

În plus, Darius a cochetat și cu teatrul, apărând în „Chicago" ca Billy Flynn , precum și în „Guys And Dolls" și „Gone With The Wind".

Fosta soție i-a adresat un mesaj emoționant

Darius a avut o relație cu actrița canadiană Natasha Henstridge. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011 și a divorțat în anul 2013, dar decizia oficială a instanței a fost pronunțată abia în anul 2018. Cei doi foști parteneri păstraseră legătura și comunicau frecvent.

Darius și Narasha au fost căsătoriți doi ani, între 2011 și 2013 Sursă foto: Gettyimages
Darius și Narasha au fost căsătoriți doi ani, între 2011 și 2013 Sursă foto: Gettyimages

Natasha a distribuit un mesaj dureros prin care și-a exprimat sentimentele cauzate de pierderea fostului soț. „Nu sunt cuvinte care să exprime ceea ce simt, Daris. Doar iubire. Am găsit paradoxul: dacă iubești pe cineva atât de mult încât te doare atunci nu va mai exista durere, ci doar și mai multă iubire", a fost mesajul Natashei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net