De ce nu-l vedea Lisa Marie Presley pe Michael Jackson fără machiaj, înainte de sex. Care era motivul: „Fugea direct la baie”

Lisa Marie Presley și Michael Jackson au fost căsătoriți din 1994 până în 1996, atunci când au pus capăt mariajului. Cei doi ar fi avut, susțin apropiații, o viață sexuală extrem de activă, iar marele MJ se pregătea corespunzător pentru fiecare astfel de moment în parte.

Lisa Marie Presley și MJ au avut o căsnicie cu năbădăi. Despre aceștia, oamenii spuneau că erau foarte activi din punct de vedere sexual, însă Regele Pop avea o singură pretenție atunci când venea vorba de amor: să fie aranjat!

De ce nu-l vedea Lisa Marie Presley niciodată pe MJ fără machiaj, înainte de sex

Michael Jackson obișnuia să facă adevărate crize de nervi dacă nu era machiat înainte de sex.  Acesta se enerva și, într-o notă isterică, îi zicea soției sale, Lisa Marie Presley: „Nu te uita la mine”. Aceste detalii au fost povestite de unul dintre prietenii starului pop, într-o carte.

Fiica legendei Rock n Roll Elvis Presley s-a căsătorit cu Regele muzicii pop în 1994 și au fost împreună până în 1996.

Viața sexuală a lui Jackson a fost pusă atent analizată după difuzarea serialului „Leaving Neverland”, difuzat de HBO, în care James Safechuck, în vârstă de 40 de ani, și Wade Robson, în vârstă de 36 de ani, au susținut că regretatul superstar i-a abuzat sexual, pe vremea când erau doar doi băieței.

În cartea sa „Michael Jackson: The Magic And The Madness”, prietenul din copilărie al lui Jackson de 40 de ani, J. Randy Taraborrelli, spune că Presley le-a spus prietenilor Lisei Marie Presley că îl găsea fierbinte în pat și că cei doi aveau o viață sexuală intensă și activă, a relatat The Sun.

Citește și - Michael Jackson, video tulburător postat de fiul său! «A încercat să ne avertizeze»

El a scris în carte: „Se pare că el și Lisa au avut o viață sexuală intensă și activă. Ea i-a spus unei prietene că era o chestie fierbinte în pat și era un bărbat uimitor. Cu toate acestea, unele dintre obiceiurile lui erau puțin ciudate”.

„Complet machiat și purtând un halat din mătase”

Autorul a spus că, de-a lungul căsniciei lor, Presley nu l-a văzut niciodată fără machiaj și că se trezeau dimineața cu patul plin de astfel de produse de înfrumusețare. Când Presley îl trezea pe Jackson cu o îmbrățișare și un sărut, acesta se alarma. Taraborrelli a scris: „Țipa: Nu, nu te uita! și se furișa la baie”.

Prietenul lui Presley a spus: „Prima dată, (Lisa Marie, n.r.) s-a dus să aprindă lumina, după aceea, iar Jackson a sărit din pat și a fugit în baie ca să nu-i vadă trupul. A ieșit 20 de minute mai târziu, complet machiat și purtând un halat de mătase. Apoi s-au apucat din nou de treabă. Îi plăcea ca ea să poarte bijuterii în pat. Le plăceau jocurile cu tot felul de roluri, deși Lisa nu spunea niciodată cine ce fel de rol juca”.

Căsnicia lor s-ar fi destrămat pentru că Lisa Marie nu a putut să rămână însărcinată. Michael Jackson era obsedat de acest subiect și dorea să aibă copii cât mai repede. 

Una dintre prietenele Lisei ar fi spus: „Nu, nu, nu, nu. Sexul grozav a continuat, dar când nu erau în pat făcând dragoste, se certau. Lisa a început să se întrebe dacă nu cumva a făcut o greșeală alegându-l ca partener de viață”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net