Demi Moore arată trăsnet în costum de baie, la aproape 60 de ani!

Demi Moore, în vârstă de 59 de ani, a fost surprinsă în ipostaze inedite în vacanța din Grecia. 

image
Demi Moore arată impecabil în costum de baie, la aproape 60 de ani

Demi Moore se bucură de o vacanță departe de Statele Unite ale Americii. Destinația pe care a ales-o: Grecia. Nu s-a cazat la un resort de lux, de cinci stele, ci a ales să închirieze o croazieră pe un iaht. Este vedetă, își permite orice capriciu! Fosta soție a lui Demi Moore a oferit câteva imagini de colecție, după ce a fost surprinsă de ochii vigilenți a fotoreporterilor făcând plajă pe iaht sau devorând paginile unei cărți, care se pare că a fascinat-o. 

Citește și: Ce sexy arată Demi Moore la 59 de ani! 

La 59 de ani, Demi Moore este o vedetă care a îmbrățișat trecerea timpului și își etalează cu mândrie trupul. Are și de ce! Actrița are un abdomen tonifiat și o formă fizică de invidiat. Desigur, nu lipsesc nici vergeturile și micile urme de celulită, dar acest lucru nu pare să o deranjeze deloc pe frumoasa actriță, mamă a trei fiice. 

Demi Moore a ales să călătorească singură, conform Dailymail, nu însoțită de un partener. Vedeta a distribuit mai multe imagini pe contul personal de Instagram, iar una dintre persoanele care s-a grăbit să le aprecieze a fost chiar actuala soție a fostului său soț, Bruce Willis. 

Vezi și: Demi Moore, mesaj adorabil de ziua lui Bruce Willis

Demi Moore se înțelege excelent cu acutala soție a lui Bruce Willis 

Este un lucru cunoscut faptul că Demi Moore are, în continuare, o relație excelentă cu Bruce Willis, de care a divorțat în anul 2000. Mai mult decât atât, îndrăgita actriță se înțelege de minune și cu actuala parteneră de viață a acestuia, mai tânăra Emma Heming Willis. 

În perioada pandemiei de coronavirus, Bruce Willis a petrecut o bună bucată de timp alături de fosta soție, în izolare. Gurile rele se întrebau dacă nu cumva ceva scârțâie în mariajul pe care acesta îl are cu Emma Heming.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
Sistem de rachete BUK FOTO Shutterstock jpg
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg