Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

24 septembrie 2019
article img
Demi Moore a lansat astăzi cartea autobiografică

Demi Moore susţine că a fostvândută de mama sa pentru sex. 500 de dolari a primit femeia care i-a dat viaţă de la violator.

Într-o carte autobiografică, numită „Inside Out” şi lansată astăzi în SUA, actriţa Demi Moore (56 de ani) dezvăluie că a fost vândută de mama sa pentru sex. Ea susţine că bărbatul care a violat-o, pe când avea numai 15 ani, a plătit-o pe femeia care i-a dat viaţă, care se numea Virginia King, cu 500 de dolari. Acesta ar fi întrebat-o apoi pe mama ei cum s-a simțit adolescenta după ce a fost abuzată. Demi a prezentat aceste dezvăluiri din carte, ieri, la emisiunea „Good Morning America”. Actriţa s-a născut în New Mexico, dar tatăl său biologic a lăsat-o pe mama sa îniante ca ea să se nască.

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Demi Moore, dezvăluiri din intimitate: «Am făcut sex în trei»! A spus şi cu cine!

Mama o căra prin baruri

Demi Moore a fost crescută de mamă şi cel de-al doilea soţ al acesteia, Dan Guynes. A crezut că e fiica lui Guynes, până ce, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naştere. Dan Guynes era vânzător de publicitate în ziare. De aceea s-au tot mutat prin ţară. Atât mama vedetei, Virginia King, cât şi Guynes, erau alcoolici. Virginia a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Demi o salva, scoţându-i cu degetele ei mici pastilele din gură. Guynes s-a sinucis în 1980, la doi ani după ce s-a despărţit de mama lui Demi. Virginia King s-a mutat cu fiica sa la Hollyood. O căra pe Demi prin baruri ca să fie remarcate de bărbaţi. Aşa l-a găsit pe bărbatul căruia a vândut-o ca pe o prostituată. La 16 ani, Demi Moore a plecat de acasă şi s-a lansat singură în actorie. Mama ei a murit în 1998.

Forţată la sex în trei de Ashton Kutcher

article img
Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat după 6 ani de căsnicieFoto: GuliverGetty Images

În aceeași carte de memorii, Demi a povestit că fostul ei soţ, Ashton Kutcher, i-a cerut să facă sex în trei și că a înșelat-o de două ori, dar l-a iertat. „Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă și distractivă”, a spus Demi, care a ajuns însă la concluzia că a făcut o mare greșeală acceptând să facă sex în trei de două ori.  Vedeta susţine că fostul ei soț a considerat că nu mai este nici o problemă să o înşele după aceste partide în trei. Demi Moore are trei fete, Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) şi Tallulah (25 de ani), din căsătoria cu Bruce Willis (63 de ani), ce a durat din 1987 până în 2000. Demi a mai fost măritată cu Ashton Kutcher, între 2005-2011) şi cu Emilio Estevez, între 1986-1987.