A fost filmată în ipostaze intime la doar 15 ani! Experiența traumatizantă a unei cunoscute prezentatoare: «Și alte fete au pățit la fel»

Denise van Outen este una dintre cele mai cunoscute și apreciate preezentatoare din Marea Britanie. Are o carieră înfloritoare și mereu reușește să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor. Puțini sunt cei care știu drama pe care frumoasa Denise o ascunde în spatele zâmbetului fermecător. 

O prezentatoare britanică a trecut prin clipe traumatizante cu ani în urmă
O prezentatoare britanică a trecut prin clipe traumatizante cu ani în urmă

Denise van Outen este mama unei fetițe de 12 ani și declară că se gândește cu groază la lumea în care este nevoită să trăiască fiica sa și la faptul că există atât de multe pericole, relatează The Sun.

Denise și-a deschis sufletul și a povestit un episod care i-a marcat adolescența și care o urmărește până în ziua de astăzi. 

Denise van Outen și-a pierdut virginitatea la 15 ani cu un tânăr care avea 23 de ani. Deși știa vârsta acesteia, bărbatul nu a avut nici cea mai mică reținere să îi facă avansuri și, ulterior să întrețină relații intime cu Denise.

Denise van Outen Sursă foto: Gettyimages
Denise van Outen Sursă foto: Gettyimages

În plus, el a filmat întregul act, fără consimțământul ei, iar ulterior, ani mai târziu când Denise devenise un nume cunoscut în televiziunea britanică, a amenințat-o că va face public conținutul casetei. Oamenii legii au intervenit și au descoperit în locuința bărbatului alte înregistrări similare, în care apăreau alte tinere care au fost filmate fără să știe acest lucru. 

Denise a păstrat tăcerea timp ani la rând

Denise a încercat să-și blocheze din minte acest incident traumatizant, însă consideră că este important să vorbească despre suferința și teroarea pe care bărbatul respectiv i le-a provocat, relatează The Sun. 

„Era mai în vârstă decât mine și a fost foarte traumatizant după aceea. Îmi cunoștea vârsta. El  avea 23 de ani. Și-a instalat o cameră video în dormitor fără ca eu să știu. Mai târziu s-a dovedit că nu eram singura fată căreia i-a făcut asta. Câțiva ani mai târziu, la o percheziție poliția a descoperit că multe alte fete au fost filmate la fel. A fost cel mai teribil coșmar al meu. Experiența a avut un impact masiv asupra vieții mele, dar am vorbit cu adevărat despre asta doar acum, deoarece vreau să o folosesc pentru a ajuta alți oameni", a declarat prezentatoarea.

Prezentatoarea a vorbit și despre tinerețea ei zbuciumată și despre petrecerile pe care le frecventa alături de fetele de la Spice Girls. Deși recunoaște că a fost o perioadă frumoasă a vieții sale susține că în prezent nu ar mai putea face același lucru.

În primul rând, pentru că are ale obiective, iar distacția a trecut pe plan secund. Denise van Outen dedică o bună parte din timp fiicei sale, Betsy Mead și încearcă să își revină în urma despărțirii recente de Eddie Boxshall,. Vedeta a pus capăt relației pe care o avea cu el după ce a aflat că a înșelat-o în repetate rânduri. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net