Distracție și cannabis pentru Tyson după altercația din avion. Cine e victima?

Ultima actualizare:

Mike Tyson, în vârstă de 55 de ani, a avut parte de o avalanșă de evenimente dramatice, în nici 24 de ore, mai intense, parcă, decât momentele petrecute de fostul boxer în ring, când marca KO după KO.

Mike Tyson are 55 de ani
Mike Tyson are 55 de ani

„Iron Mike”, fostul mare campion al greilor la box, a fost abordat în timpul unui zbor de alt pasager dornic să socializeze. Doar că respectivul a întins coarda și l-a agasat pe Tyson, până când acesta și-a pierdut cumpătul și l-a pus la respect de aparentul fan cu o serie de pumni.

Momentul când Tyson s-a dezlănțuit asupra pasagerului. Sursa video: TMZ.com

S-a așternut liniștea, a venit Poliția, nu s-au depus plângeri și fiecare a apucat-o pe drumul său. Pasagerul agresat și-a îngrijit rănile de la tâmplă, iar Tyson a făcut o „baie de mulțime”, fiind așteptat de fani la un eveniment, din Miami, dedicat cannabisului utilizat în scopuri recreative.

Apoi, s-a relaxat la after-party-ul aferent, alături de vedete precum rapperul Rick Ross sau legendarul luptător Ric Flair.

a pufăit cu poftă un joint cu cannabis

TMZ.com a prezentat chiar un clip din timpul petrecerii, cu Tyson pe scenă, între celelalte două vedete, care fac conversație la microfon. Fostul campion nu a luat cuvântul, fiindu-i chiar greu să îi asculte pe interlocutori, întrucât părea mai degrabă interesat să se retragă în norul său alb de fum, provenit de la un joint cu cannabis pufăit cu poftă, în aplauzele audienței.

Tyson, savurând un joint cu cannabis pe scena din Miami. Sursa: Instagram/ricflairnatureboy

Se pare că Tyson ar fi trebuit chiar să țină un discurs în cadrul evenimentului, însă, organizatorii l-au scuzat, argumentând o modificare a programului său. Participanții au bănuit că organizatorii au preferat ca prezența sa să fie mai discretă, în urma altercației din avion.

TMZ.com a prezentat, de altfel și detalii despre victima lui Tyson, despre care ceilalți pasageri au declarat că părea băut și deci să îl enerveze pe fostul mare campion.

persoana agresată are un cazier impresionant

Numele său ar fi Melvin Townsend, are 36 de ani, și ar fi un personaj certat cu legea în mai multe rânduri, acesta având un cazier impresionant: a fost condamnat pentru fraudă, jaf, furt, trafic și chiar posesie de substanțe cu regim special. A fost închis în două rânduri, prima dată pentru 20 de luni și a doua oară pentru 15 luni.

Citește și: Mike Tyson, despre viaţa din închisoare: «Făceam atât de mult sex încât eram mereu obosit»

Echipa care îl însoțea pe Tyson în avion a susținut că Townsend ar fi aruncat în fostul boxer cu o sticlă, după ce îl provocase în câtea rânduri, acesta fiind momentul în care „Iron Mike” a cedat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net