Mike Tyson, dezlănțuit! A bătut un alt pasager din avion până i-a dat sângele VIDEO

Ultima actualizare:

Mike Tyson, celebrul pugilist acum în vârstă de 55 de ani, este în prezent protanogistul unor imagini violente care au făcut înconjurul internetului. Tyson l-a snopit în bătaie pe un pasager al avionului cu care legendarul boxer călătorea în decursul zilei de joi dimineață.

Mike Tyson a atacat un pasager al avionului cu care călătorea Foto: Arhivă
Mike Tyson a atacat un pasager al avionului cu care călătorea Foto: Arhivă

Cu fostul boxer Mike Tyson nu e de glumă! Un tânăr care călătorea alături de acesta în avion, de la San Francisco spre Florida, a aflat pe propria piele ce înseamnă atunci când șicanezi un luptător de performanță.

Mike Tyson a atacat un pasager al avionului cu care călătorea

Se pare că tânărul cu pricina, aflat în stare de ebrietate, l-ar fi provocat pe marele sportiv, care și-a pierdut cumpătul și a sărit la bătaie, snopindu-l pe cel care l-a deranjat. În urma altercației, bărbatul a ieșit destul de „șifonat”, mai multe imagini arătând cum Mike „l-a pus la punct” cu ajutorul pumnilor.

În urma loviturilor încasate, tânărul s-a ales și cu câteva răni deschise în zona feței, pline de sânge. Imaginile cu pricina îi arată pe tânărul respectiv, alături de un alt prieten, ambii aflați pe rândul din spatele lui Mike Tyson, vorbind inițial cu boxerul. Prietenul s-a apucat să filmeze întreaga scenă, cei doi pronunțându-i des numele lui Tyson și făcând referire la el în conversațiile lor.

Cum s-a întâmplat incidentul

Un martor a declarat pentru TMZ că bărbatul și-ar fi dorit să facă un selfie cu Tyson, lucru acceptat de sportiv, după care acesta din urmă i-a cerut individului să îl lase în pace. Bărbatul ar fi continuat însă să îl agaseze, iar Tyson s-a năpustit ulterior asupra lui cu o rafală de pumni.

Alți martori susțin că tânărul doar a încercat să poarte o conversație cu sportivul. Amicul său a insinuat în altă filmare că acesta și-a forțat norocul atunci când a mai cerut și un autograf.

Băiatul tocmai a fost bătut măr de Mike Tyson. Voia un autograf, apoi nu știu ce s-a întâmplat.”, spune acesta în filmuleț.

Sursa citată notează însă că tânărul era „sub influența băuturilor alcoolice” și „l-a tot provocat” pe fostul luptător la categoria grea. În urma apariției filmulețului violent, Mike Tyson ar putea avea din nou probleme cu legea, având în vedere că tânărul agresat ar fi depus deja plângere.

Fostul pugilist a mai executat în trecut o pedeapsă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de viol. Acesta a stat atunci încarcerat o perioadă de 3 ani.

Citește și: Mike Tyson, despre viaţa din închisoare: «Făceam atât de mult sex încât eram mereu obosit»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net