Dita Von Teese a făcut baie aproape goală, într-un „pahar cu șampanie”! Imagini interzise cardiacilor

Ultima actualizare:

Dita Von Teese (51 de ani) a oferit un spectacol de neuitat zilele trecute, la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra dansatoare burlesque a deschis show-ul designerului Alexis Mabille cu o apariție provocatoare. Focoasa brunetă a făcut baie aproape goală, într-un pahar uriaș plin cu o spumă care semăna cu șampania.

Dita Von Teese, aproape goală într-un pahar uriaș plin cu spumă
Dita Von Teese a făcut spectacol, la Săptămâna Modei de la Paris (Foto: Profimedia)

Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 16 milioane de dolari, și-a dat jos sutienul la un moment dat și a rămas doar în chiloți tanga strălucitori, în timp ce a dansat seducător pentru spectatori. Recent, Dita Von Teese a dezvăluit secretul frumuseții sale: doarme doar pe spate. Actrița a mărturisit că acest lucru o ajută să nu facă riduri, relatează tabloidul britanic Daily Mail

„Închid ochii și meditez. Dorm cu palmele în sus, astfel încât să-mi țină umerii pe spate. Uneori mă mișc noaptea, dar am un somn ușor, așa că mă trezesc repede și îmi corectez poziția.”, a dezvăluit dansatoarea, în podcastul Dumb Blonde. De asemenea Dita Von Teese a spus că folosește cremă cu protecție solară de fiecare dată când iese din casă: „Unele riduri le am de la soare, acelea sunt pentru totdeauna!”.

Pentru a se menține în formă, Von Teese ține o dietă vegană pe tot parcursul zilei. „Dacă am de gând să mănânc o proteină animală, o fac noaptea.Motivul? Practic, nutriționistul mi-a spus că în acest mod voi avea mai multă energie.”, a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp. De asemenea, Dita are grijă să nu mănânce produse procesate și se ține departe de zahăr și mâncare de tip fast-food.

Dita Von Teese, goală într-un pahar uriaș cu spumă
Dita Von Teese le-a arătat posteriorul spectatorilor (Foto: Profimedia)

Dita Von Teese a devenit celebră în perioada căsniciei sale cu controversatul rocker Marilyn Manson (55 de ani). Cei doi au divorțat în 2007. În prezent, ea este într-o relație cu Adam Rajcevich.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net